Speedwayligaen rulles i gang med et kæmpe lokalbrag

Den nye ligasæson indledes med en match mellem Esbjerg og Region Varde. Det betyder, at Niels-Kristian Iversen, inderst, og Hans Andersen ramler sammen. Foto: René Lind Gammelmark

Speedwayligaen rulles i gang med et kæmpe lokalbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye ligasæson indledes med en match mellem Esbjerg, der missede superfinalen i fjor, og de forsvarende sølvvindere fra Region Varde.

Så er kalenderen til den kommende sæson i speedwayligaen på plads.

Og man må da i den grad sige, at sæsonens rulles i gang med et kæmpe lokalbrag, når Esbjerg Vikings onsdag den 2. maj tager imod Region Varde, der vandt guld i 2016 og sølv i 2017.

Samme aften åbner Grindsted, der blandt andet har hentet Patrick Hougaard og unge Kasper Andersen, sæsonen med en hjemmematch mod Slangerup, der vandt grundserien i sidste sæson, men efterfølgende ikke formåede at gøre arbejdet færdigt i den altafgørende superfinale på egen slagger.

Ugen efter holder Nicki Pedersen og Holsted så klar til at åbne den nye sæson. Det sker hjemme mod Grindsted, der fortsat ikke har fået en A-kører på plads, så alt endnu et uhyre interessant lokalbrag i vente.

Ligaen går på sommerferie efter matchen Holsted-Esbjerg onsdag den 4. juli, men genoptages igen onsdag den 8. august med matchen Grindsted-Esbjerg.

Syv hold i ligaen

Igen i denne sæson består ligaen af blot syv hold, da det ikke er lykkedes fynske Munkebo at komme tilbage. Holdene møder hinanden ude og hjemme. Det betyder, at hvert hold skal ud at køre 12 matcher i grundserien. Vinderen af grundserien får fordel af hjemmebane i superfinalen og får i finalen følgeskab af grundseriens nummer to.

Nummer tre, fire, fem og seks mødes i en drabelig semifinale, hvor der køres om to pladser i superfinalen. Grundseriens nummer tre får hjemmebane i semifinalen.

Semifinalen køres onsdag den 12. september, mens der er superfinale en uge senere.

Fjelsted er forsvarende mester. Holdet vandt tilbage i september guldet et enkelt point foran Region Varde.

Speedwayligaen rulles i gang med et kæmpe lokalbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce