Speedwayligaen risikerer næsten at regne helt væk

Hvis vejret ellers tillader det, skal grundserien i speedwayligaen køres færdig på onsdag, mens der skal afvikles semifinale med deltagelse af fire hold på fredag. Foto: René Lind Gammelmark

Speedwayligaen risikerer næsten at regne helt væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan grundserien i ligaen ikke køres færdig på onsdag på grund af endnu mere nedbør, skal der tages alternative metoder i brug. Det forklarer ligaforeningens formand.

Vejrguderne har altså ikke været særlig venligt stemt i de seneste uger. Det betyder, at der er store udfordringer med at få speedwayligaen kørt færdig.

Der har allerede været mange aflysninger i år, men på det seneste har den været helt gal.

- Vi er under et hårdt tidspres. Og derfor kigger vi hele tiden på vejrudsigterne, og vi arbejder med alternative løsninger, fortæller Anette Vesterskov, der er formand for ligaforeningen.

Onsdag skal grundseriens sidste to matcher afvikles. Det drejer sig om matcherne Slangerup-Holsted og Fjelsted-Esbjerg. De skulle egentlig have været kørt i sidste uge, men blev aflyst på grund af regn. 

- Hvis vi heller ikke kommer ud at køre på onsdag, har vi en ny situation. Vi krydser fingre, men det ser jo desværre ikke for godt ud, erkender Anette Vesterskov.

Aflyses onsdagens to matcher, er en mulighed, at de implicerede hold hver tildeles et point, mens det bedste hold i det første indbyrdes opgør så får bonuspointet oveni hatten. 

 

  

      

Direkte i finalen

Det vil betyde, at Region Varde, der er forsvarende mester og bedre end fynske Fjelsted indbyrdes, vil sikre sig direkte deltagelse i superfinalen onsdag den 20. september, hvor Slangerup allerede har kvalificeret sig og får fordel af hjemmebane. Dermed skal semifinalen, hvor ligaens nummer tre, fire, fem og seks fredag i denne uge kører om de sidste to pladser i finalen, afvikles i Fjelsted, hvor Esbjerg, Holsted og Holstebro så kommer på besøg. 

- Men det kan også komme så vidt, at vi bliver nød til at aflyse semifinalen. Det vil sende grundseriens fire bedste hold direkte i finalen. Det vil alle dog være ekstremt kede af, da det vil betyde, at sæsonen er slut for Holsted og Holstebro, og det vil være en skam. Så der er forskellige senarier, men onsdag er i hvert fald klogere, siger Anette Vesterskov. 

Speedwayligaen risikerer næsten at regne helt væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce