Speedwayklub i chok: Ung kører kæmper for sin førlighed

Martin Steen Hansen fra Holsted Speedwayklub kom rigtig galt afsted i forbindelse med en træning i Grindsted. Han kæmper i øjeblikket for sin førlighed på Odense Universitetshospital. Foto: René Lind Gammelmark

Speedwayklub i chok: Ung kører kæmper for sin førlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Steen Hansens voldsomme uheld i forbindelse med en træning lørdag i Grindsted har sendt chokbølger gennem Holsted Speedwayklub, hvor formand og holdkammerat er meget påvirkede af situationen.

21-årige Martin Steen Hansen kæmper i øjeblikket for sin førlighed på neurokirurgisk ambulatorium på Odense Universitetshospital.

Her behandles den unge speedwaykører fra Holsted for de svære kvæstelser, som han lørdag pådrog sig i forbindelse med en træning i Grindsted.

Meldingerne om Martin Steen Hansens meget hårde medfart har påvirket rigtig mange mennesker med tilknytning til speedwaysporten.

Og det gælder naturligvis også Dennis Mortensen, der er formand for Holsted Speedwayklub, hvor Martin Steen Hansen er en fast del af ligaholdet.

- Det er frygteligt. Martin er jo en fantastisk knægt og hans familie er enestående, så det rammer rigtig hårdt. Vi er rigtig mange, som virkelig er påvirkede af det her.

Martin Steen Hansen mistede kontrollen over sin speedwaycykel på banen i Grindsted, og derefter gik det desværre helt galt.

Han pådrog sig fire brud i ryggen og et par mindre blødninger i hjernen.

Derefter blev han fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital, hvor han blev lagt i kunstig koma. Søndag eftermiddag kom der følgende opdatering fra familien på Facebook.

- Martin lige er blevet CT- scannet igen. Blødningerne har stabiliseret sig, og han trappes nu stille og roligt ud af narkosen. Så vi håber, at vi kan se hans øjne igen enten sidst på dagen (søndag, red.) eller i morgen. Ryggens fire brud skal heles med ro og støtte.

Desuden har Martin Steen Hansen pådraget sig en lammelse i venstre side.

- Om den fortager sig, når blødningerne er væk, eller om tiden skal gå sin gang. Så kampen forsætter de næste timer og dage. Tusind tak for jeres tanker og støtte og jeres mange hilsner, skriver familien efter et døgn med mange rutsjeture.

En herlig gut

Speedwaykøreren Nicolai Klindt har været holdkammerat med Martin Steen Hansen i mange sæsoner, og også han er hårdt ramt af de tragiske omstændigheder.

- Martin er en herlig gut, som jeg virkelig sætter stor pris, så det var et chok for mig, da jeg fik at vide, at han var kommet så galt afsted. Jeg håber virkelig, at han hurtigt kommer sig, siger Nicolai Klindt.

- Jeg har hjulpet Martin lidt i den seneste tid, så det her rammer mig virkelig.

Rudi Steen Hansen, der er far til Martin, var i en lang årrække formand for Holsted Speedwayklub og holdleder for ligaholdet i klubben. I øjeblikket varetager han et job som formand for Sportskommission Speedway.

Speedwayklub i chok: Ung kører kæmper for sin førlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce