Sønderjysk speedway-ikon scorer kassen

Den firedobbelte verdensmester i speedway Ole Olsen tjenter millioner sidste år. Hans virksomhed Speed Sport lavede et overskud på næsten to en halv million kroner, hvoraf den ene skal betales i udbytte til den tidligere speedwaykører.Arkivfoto: Mads Hansen

Sønderjysk speedway-ikon scorer kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere speedwaykører Ole Olsen tjente i 2017 tæt på to en halv million kroner i sin virksomhed, der blandt andet står for at lave og vedligehold speedwaybaner.

Regnskab: Den tidligere verdensmester Ole Olsen har fået fart i sin virksomhed Speed Sport. I 2017 lavede virksomhed et overskud på næsten to en halv millioner kroner. Det er næsten en firedobling i forhold til resultatet i 2016, hvor resultatet var godt 650.000 kroner.

Den tidligere speedwaykører, der er firedobbelt verdensmester, driver selv virksomheden Speed Sport, der står for at arrangere og opbygge speedwaybaner. Speed Sport står blandt andet for at drive Vojens Speedway Center, ligesom Ole Olsen med sin virksomhed også tager rundt i verden og opbygger midlertidige baner til enkeltstående events.

Af overskuddet på 2.473.986 kroner har Ole Olsen taget en million ud til sig selv i udbytte. Den resterende halvanden million skal overgå til egenkapitalen, der efter sidste års regnskab er på næsten fire millioner kroner.

Ole Olsen ejer selv hele virksomheden, men han er meget fåmælt om regnskabet.

- Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med det, men ellers har jeg ikke de store kommentarer, siger han.

Sønderjysk speedway-ikon scorer kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce