Sidste nyt: Status på Nicki P.'s skade

Nicki Pedersen er virkelig kommet ud af starthullerne i den nye sæson, så et brud i hånden kommer i den grad på tværs. Foto: Scanpix/Sportexpress

Sidste nyt: Status på Nicki P.'s skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Speedwayveteranen har brækket en håndrodsknogle efter et voldsomt styrt i den polske liga. Dermed er han i kapløb med tiden for at blive klar til sæsonens første løb i grandprix-serien.

40-årige Nicki Pedersen slog også hovedet og nakken, da han kolliderede med polske Bartosz Zmarzlik, men her slap han med skrækken.

- Vi kom hjem fra Polen meget tidligt mandag, og vi har nu haft dygtige danske læger til at se på røntgenbillederne fra Polen, og de siger heldigvis, at der ikke er sket noget med mit hoved og nakken. Det er en stor lettelse, fortæller Nicki Pedersen.

Og det var netop en alvorlig nakkeskade, som sidste år var meget tæt på at sætte en stopper for hans imponerende speedwaykarriere, der blandt meget andet har budt på tre individuelle verdensmesterskaber.

Men styrtet kostede brækket knogle i hånden, og lige nu er Nicki Pedersen noget forpint.

- Jeg har rigtig ondt og er øm over det hele. Mine fingre er hævede, og jeg kan slet ikke lukke hånden. Så det er rigtig træls, konstaterer Nicki Pedersen, der ellers virkelig har haft gang i maskineriet indtil videre i den nye sæson, hvor han har scoret rigtig mange point i den stærke polske liga.

Lige nu aner Nicki Pedersen ikke noget præcist om, hvornår han igen er i stand til at køre speedway.

- Det bliver i hvert fald ikke en af de nærmeste dage, og det bliver nok heller ikke indenfor en uge. Det hele er noget usikkert, erkender han.

Dermed er Nicki Pedersen for alvor i kapløb med tiden for at blive klar til årets første løb i grandprix-serien, der køres lørdag den 12. maj i Warszawa i Polen.

Sidste nyt: Status på Nicki P.'s skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce