Region Varde: Hjemmebanefordelen og vores fans skal bære os frem i superfinalen

En dejlig aften for Region Varde tilbage i september 2016. Klubben vandt DM-finalen for hold efter 17 års guldtørke. På onsdag er chancen der igen. Foto: René Lind Gammelmark

Region Varde: Hjemmebanefordelen og vores fans skal bære os frem i superfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holdleder Steven Andersen tror, at Fjelsted bliver den hårdeste nød at knække, når der på onsdag køres DM-finale for hold på Varde Motor Arena i Outrup.

- Det bliver bestemt ikke nemt, men jeg har en stærk tro på, at vi kan gøre.

Region Vardes Steven Andersen så naturligvis semifinalen, hvor Slangerup og Holsted kvalificerede sig til superfinalen i sikker stil - og deres præstationer indgyder respekt.

- Begge hold gjorde det fint, men det er på ingen måde overraskende, at de kørte sig i finalen på bekostning af Grindsted og Holstebro. Nu vandt Slangerup, men jeg troede faktisk, at Holsted havde trukket sig sejrrigt ud af semifinalen, siger Steven Andersen.

Region Varde vandt grundserien og har fordel af hjemmebane i superfinalen. Det havde klubben også for to år siden - og da blev samtlige konkurrenter altså sat på plads.

Tilbage i 2016 havde holdene dog point med sig ind i finalen, men det er ikke længere tilfældet. Nu er alt nulstillet.

- Jeg havde da gerne beholdt de gamle regler, men jeg kan godt se, at der nu er garanti for endnu mere spænding. Nu er det mere publikumsvenligt og intet er afgjort på forhånd.

Værste konkurrent

I superfinalen skal Steven Andersen og Region Varde op mod de forsvarende mestre fra Fjelsted, Slangerup og Holsted.

- Fire gode hold mødes, og det bliver knivskarpt, hvor der bare ikke er råd til at have kørere, som har en dårlig dag. Jeg ser Fjelsted som vores værste konkurrent. De har et hold, hvor alle deres kørere laver point, og de har været formstærke i de seneste måneder.

- Men vi undervurderer naturligvis heller ikke de to andre hold. Særligt Slangerups Mikkel Michelsen imponerede mig i semien, og han er bare en fyr, som kører stærkt stort set alle steder.

Steven Andersen ser det dog som en pænt stor fordel, at finaleræset afvikles på Varde Motor Arena i Outrup.

- Vi er stærke hjemme, og vi har vores dejlige publikum i ryggen. De skal hjælpe os helt indover målstregen på finaleaftenen, opfordrer holdlederen.

Region Varde fik sølv i sidste sæson, hvor klubben i finalen blev slået med et sølle point af Fjelsted.

Region Varde: Hjemmebanefordelen og vores fans skal bære os frem i superfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce