Optimistiske Holsted: Hvem skal med os i finalen?

Holsteds Rasmus Jensen, forrest, har ved flere tidligere lejligheder kørt rigtig godt på Varde Motor Arena i Outrup. Det bliver der brug for i fredagens semifinale. Foto: René Lind Gammelmark

Optimistiske Holsted: Hvem skal med os i finalen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor tro på tingene i Holsted-lejren op til fredagens nervepirrende semifinale i speedwayligaen, hvor fire hold kører om to pladser i superfinalen på onsdag i Slangerup. Esbjerg-holdleder udsteder til gengæld ingen garantier.

SEMIFINALE: Holsted sluttede godt nok kun som nummer fem i den netop afsluttede grundserie i speedwayligaen, men alligevel lyder holdleder Thomas Baastrup virkelig som en mand med stor tro på tingene op til fredagens semifinale, hvor Holsted, Fjelsted, Esbjerg og Holstebro dyster om to billetter til superfinalen.

To af de fire hold kører sig videre til den altafgørende superfinale, hvortil grundserievinderne fra Slangerup og de forsvarende mestre fra Region Varde allerede har kvalificeret sig. 

- Den her semifinale bliver helt anderledes end en almindelig ligamatch. Her er der en kører fra hvert hold ude ad gangen, og det tror jeg faktisk kan gå hen at blive en fordel for os. Jeg har polske Krzysztof Burczkowski med som A-kører, og han har det i hvert fald meget bedre, når han ikke skal tage hensyn til en makker undervejs. Så jeg tror og håber, at han virkelig kommer til at gøre det godt. 

Burczkowski er med i stedet for holdkaptajn Nicki Pedersen, der fortsat sat karrieren på standby efter massive nakkeproblemer.

- Vi har savnet Nicki rigtig meget, og jeg er ikke i tvivl om, at vi havde kvalificeret os direkte til finalen, hvis han ikke var kommet galt afsted. Når han kører for os, løfter han jo hele holdet, siger Thomas Baastrup, der tipper på et meget jævnbyrdigt semifinaleræs.

- Meget få point vil komme til at skille holdene, så det bliver vanvittigt, men vi kommer med et stærkt hold, som har en rigtig god chance.

Semifinalen køres fredag kl. 18.30 på Varde Motor Arena i Outrup. Den skulle egentlig have været kørt i Fjelsted, der blev treer i grundserien, men den fynske klub har ikke lys på anlægget, så derfor er Region Varde sprunget til som arrangør.

 

   

Holdene i semifinalen
Team Fjelsted: Peter Kildemand, Frederik Jakobsen, Anders Thomsen, Patrick Hougaard, Jason Jørgensen.Esbjerg Vikings: Rune Holta, Tim Sørensen, Rene Bach, Michael Palm Toft, Norbert Koscluch.

Holsted Tigers: Krzystof Buczkowski, Rasmus Jensen, Bjarne Pedersen, Jonas Jeppesen, Martin Steen Hansen.

Holstebro Elite: Kenneth Bjerre, Ulrich Østergaard, Jonas B. Andersen, Kasper Lykke Nielsen, Lasse Pørtner.

Superfinale

Der kæmpes om medaljer førstkommende onsdag. Slangerup er vært, og Region Varde har allerede kvalificeret sig. De to bedste hold fra semifinalen går videre til superfnalen.  

 

Herligt speedwayvejr

Det sidste havde Esbjerg-holdleder Ib Pedersen nu gerne undværet.

- Når nummer tre ikke kan afvikle en semifinale, burde det næsten være givet videre til nummer fire. Og vi ville gerne have afviklet løbet, men nu er det så ens for alle - og det lever vi selvfølgelig også med. 

Esbjerg har vundet medalje de seneste mange år. Det er selvfølgelig målet igen, men Ib Pedersen udsteder ingen garantier. 

- Semifinalen bliver meget tæt. Meget få point vil afgøre det, og jeg ser ingen favorit på forhånd.

Og hvad med vejret til semifinalen?

Jo, det skulle faktisk blive rigtig godt. Lidt sol i løbet af dagen, ingen nedbør, svag vind og 13-14 grader.

Optimistiske Holsted: Hvem skal med os i finalen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce