Optimistisk Nicki P.: Opskriften er den samme som i Målilla

Grejet render fremad i øjeblikket for Nicki Pedersen, der nemt kunne gå hen at lave et godt resultat ved lørdagens grandprix i polske Gorzow. Foto: TT NEWS AGENCY/Ritzau Scanpix)

Optimistisk Nicki P.: Opskriften er den samme som i Målilla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For to uger siden vandt Nicki Pedersen sit første grandprix i næste tre år - og lørdag aften har han så muligheden for at fortsætte de positive takter.

Så går det løs igen i grandprix-serien, hvor verdenseliten lørdag aften er samlet i polske Gorzow, hvor der skal køres på en af de store og permanente baner.

Den slags plejer at passe Nicki Pedersen godt, og han er da også optimistisk forud for ræset.

- Sejren i Målilla var en forløsning. Det skal jeg gerne indrømme, og jeg føler faktisk, at jeg endelig igen har fundet topformen, fortæller han.

Og et par ligaløb tidligere på ugen har sparket yderligere til selvtilliden hos 41-årige Pedersen, der tre gange i løbet af karrieren er blevet individuel verdensmester.

Mere på www.jv.dk
Fredag aften var der lokalopgør i ligaen, hvor Region Varde havde besøg af Holsted. Den match sluttede efter redaktionens slutning, men læs alt om matchen på www.jv.dk

Ramt det rigtige

Tirsdag satte han banerekord i Sverige - og dagen efter scorede han så maksimumpoint 18, da Holsted hjemme vandt over Holstebro.

- Jeg har ramt det rigtige, og det er en fornøjelse, erkender Nicki Pedersen, der først sætter kursen mod Polen lørdag morgen.

- Jeg træner ikke forud for grandprixet. Det gjorde jeg heller ikke i Målilla, så vi følger den samme opskrift. Og grejet bliver også det samme. Jeg bruger lidt mere tid på at slappe af og gøre mig mentalt klar til ræset.

Nicki Pedersen indledte sæsonen svagt, da han var plaget af en håndskade. Det betyder, at han lige nu er nede som nummer 10 i VM-stillingen, men der er blot syv point op til en plads i top otte, der udløser en billet til grandprix-serien 2019.

- Jeg skal i top otte. Kan jeg fortsætte som nu, skal jeg nok klare det.

Lørdagens grandprix kan ses på TV3 Sport fra kl. 19.00.

Optimistisk Nicki P.: Opskriften er den samme som i Målilla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce