Nicki Pedersen: Bliver jeg clearet, kører jeg videre


Nicki Pedersen: Bliver jeg clearet, kører jeg videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Positiv scanning betyder, at den tredobbelte individuelle verdensmester nu virkelig tror på, at han er tilbage på speedwaycyklen i 2018.

SPEEDWAY: Mon ikke han stopper, når nu det ikke går fremad? Han er jo efterhånden også blevet 40 år.

Stort set hele speedway-Danmark har dømt Nicki Pedersen ude efter massive nakkeproblemer, men den rutinerede kører vil hellere end gerne tage fusen på landets speedwayfans - og nu tror han selv på det.

- Jeg har lige været til en rigtig positiv snak med lægerne efter endnu en scanning. Nu er nakken omsider begyndt at hele, som den skal, så de var sådan set meget optimistiske, lyder budskabet fra en smilende Nicki Pedersen, der onsdag aften var på plads, da der blev kørt superfinale i speedwayligaen, hvor Holsted, der har været Pedersens klub siden 2003, var blandt de fire deltagende hold.

- Mit 2017 er slut. Jeg kommer ikke til at køre flere løb. Sådan er det, men mit mål er at være tilbage for fuld skrue i 2018. Og jeg er, hvor jeg skal være. Fedtprocenten er under ti, og jeg vejer lige omkring 65 kilo, så det er perfekt. Havde lægerne givet grønt lys allerede nu, havde jeg kørt finale for Leszno i Polen på søndag. De ville så gerne have mig tilbage på holdet.

Fysioterapeuten er positiv

I november skal der igen ses på scanningsbilleder. Og så tages der en endelig beslutning.

- Men pilen peger i den grad opad for mig. Selv Lisa Thomey (Nicki Pedersens fysioterapeut gennem en lang årrække, red.) er rigtig positivt og tror på det - og det betyder meget for mig.

- Bliver jeg clearet af lægerne, kører jeg igen. Ingen tvivl om det, understreger Nicki Pedersen, der nu skal ud at tale med potentielle 2018-klubber.

Om Holsted bliver en af dem, er endnu uvist. Det siger klubdirektør Niels Munk Nielsen.

- Vi har da talt med andre A-kørere, når nu Nickis situation endnu ikke er uafklaret. Det er vi simpelt hen nød til, og det ved Nicki også godt, men nu må vi se. Vi holder alle muligheder åbne, siger han.

Nicki Pedersen: Bliver jeg clearet, kører jeg videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce