Nicki P. skal til sæson nummer 17 i Holsted

Nicki Pedersen tager endnu en sæson i Holsted. Han har været i klubben siden 2003, hvor han vandt det første af sine tre individuelle VM-titler. Foto: sportxpress / Scanpix Ritzau

Nicki P. skal til sæson nummer 17 i Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere tredobbelte individuelle verdensmester i speedway bliver også frontfigur i Holsted i 2019. Stortalentet Mads Hansen bliver hos mestrene fra Region Varde

Så er der faldet endnu et par brikker på plads til den kommende sæson i den hjemlige speedwayliga.

Holsted, der fremover får sjællandske Lars Munkedal sportschef, og 41-årige Nicki Pedersen fortsætter helt efter planen samarbejdet efter årsskiftet.

- Jeg har altid følt mig godt tilpas i Holsted. Der er altid styr på tingene, så jeg ser meget frem til den 17. sæson i Holsted-vesten, siger Nicki Pedersen, der i sidste weekend måtte sande, at grandprix-serien fremover bliver uden ham.

Nicki Pedersen og Holsted havde en skidt ligasæson i år, men klubben fik sig alligevel slæbt med i finalen, hvor det blev til en bronzemedalje efter Slangerup og mesterholdet Region Varde.

Og netop Region Varde har fået en ny aftale i stand med 18-årige Mads Hansen, der er et af store talenter i dansk speedway.

Mads Hansen har gjort det så godt i 2018, at han i den kommende sæson bliver C-kører, hvor Region Varde i forvejen også har hentet Patrick Hansen i Grindsted.

- Jeg synes vældig godt om at være i Region Varde. Det er professionelt, og folk er meget passionerede, fortæller Mads Hansen, der scorede tre point i superfinalen i år.

- Det var fantastisk at vinde guld med Region Varde. Det kan man godt vænne sig til, og vi går selvfølgelig også efter det til næste år.

Og i 2019 skal Mads Hansen leve som fuldtidsprofessionel speedwaykører.

- Der bliver knald på, men jeg glæder mig helt vildt. Jeg udlever min drøm, og det ser jeg rigtig meget frem til. Udover Danmark skal jeg også køre i Sverige, Polen og Tyskland.

Nicki P. skal til sæson nummer 17 i Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce