Nicki P. skal godt nok stramme sig an

Nicki Pedersen har en enkelt grandprix-sejr i denne sæson. Det var i sidste måned i Målilla, og det var faktisk også den eneste gang, hvor han har formået at køre sig i finalen. Foto: Sportxpress/ Scanpix Ritzau

Nicki P. skal godt nok stramme sig an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er to løb tilbage i grandprix-serien i denne sæson, og den tidligere tredobbelte individuelle verdensmester har hele 11 point op til en top otte-placering, der udløser en billet til 2019-serien.

Det så langt fra overbevisende ud, da Nicki Pedersen i onsdags var en del af Holsteds ligahold i den afsluttende superfinale og scorede sølle otte point på seks heats.

Derfor er der naturligvis ikke skyggen af tvivl om, at den danske speedwayveteran skal op at ramme et helt anderledes højt niveau lørdag aften i tyske Tetrow, hvis han skal have succes i sæsonens næstsidste grandprix.

Og succes er der hårdt brug for. I den samlede VM-stilling hænger Nicki Pedersen nemlig i bremsen og er helt nede på en 11. plads. Nicki Pedersen har blot scoret 59 point i otte grandprixer i denne sæson. Det er godt syv point i snit, og det er naturligvis på ingen måde tilfredsstillende.

Skal Nicki Pedersen være sikker på en plads i GP-serien til næste år, skal han slutte i top otte, men det bliver svært for ham. Der er nemlig hele 11 point op til Jason Doyle og Emil Sayfutdinov. Derfor må kravet være en finaleplads lørdag aften.

Woffinden eller Zmarzlik?

Niels-Kristian Iversen, der har kvalificeret sig til 2019, er i år førstereserve, og han får mulighed for at vise sig frem i Tetrow, da polske Patryk Dudek, der vandt det seneste grandprix i slovenske Krsko, har brækket armen.

- Jeg er klar, jeg har kørt rigtigt godt på det sidste og vil i finalen i Teterow. Dels fordi jeg har farten, men også for at vise de andre, at de skal regne med mig, siger Niels Kristian Iversen.

Kampen om VM-titlen i år står mellem britiske Tai Woffinden og polske Bartosz Zmarzlik. Woffinden har 108 point, mens Zmarzlik har 99 point.

Grandprixet fra Teterow vises på TV3 Sport lørdag fra kl. 19.00.

Nicki P. skal godt nok stramme sig an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce