Nicki P. & Co kan sende Esbjerg helt ned i dybet

Nicki Pedersen og Holsted er favorit til at vinde onsdagens hjemmematch mod Esbjerg, der indtil videre har skuffet fælt i denne sæson. Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix)

Nicki P. & Co kan sende Esbjerg helt ned i dybet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holsted med rigtig god sejrschance hjemme onsdag aften mod lokalrivalerne, der endda må undvære Niels-Kristian Iversen.

De sorte skyer begynder at trække sig sammen over Esbjergs ligahold i speedway.

En enkelt sejr er indtil videre det magre udbytte af sæsonens anstrengelser - og onsdag aften kan Nicki Pedersen og Holsted forværre krisen hos lokalrivalerne, der møder op uden Niels-Kristian Iversen.

Og det er klubben rigtig trætte af.

- Ja, det må jeg sige. "Puk" skal i aktion i England, og Kings Lynn har nægtet at give ham fri, selvom onsdag er vores faste speedwaydag i Danmark, lyder meldingen fra holdleder Ib Pedersen.

Niels-Kristian Iversen ville gerne have duelleret mod Nicki Pedersen, men det bliver altså ikke i denne omgang.

- På min kalender har der hele tiden stået England, men det er altid træls, når der er problemer. En del danske kørere er blevet truet med en fyreseddel af deres engelske klubber, hvis de ikke dukker op til alle matcher, men det er jeg nu ikke. Min klub har dog sagt, at de meget gerne ser, at jeg kommer denne gang, siger Niels-Kristian Iversen.

Isoleret i bunden

Esbjergs hold i Holsted kommer dermed til at bestå af Rohan Tungate, René Bach, Kai Huckenbeck, Tim Sørensen, Nathan Greavses og Mathias Nielsen.

Får Esbjerg ikke noget med hjem fra Holsted, vil klubben være isoleret på sidstepladsen i ligaen med tre point for otte matcher - og så skal der godt nok mange point ind på kontoen i de fire matcher efter sommerferien for bare at få foden indenfor i en semifinale.

- Det bliver barskt. Det må vi erkende, siger Ib Pedersen.

Holsted vil med en sejr onsdag aften gå på syv point for syv matcher - og så ser tingene pludselig nogenlunde fornuftige ud, selvom Holsteds indsats i denne sæson bestemt heller ikke har været prangende.

Nicki Pedersen, Rasmus Jensen, Nicolai Klindt, Michael Palm Toft, Sam Jensen og Martin Steen Hansen udgør Holsteds hold. Matchen på Moldow Speedway Arena mellem Holsted og Esbjerg begynder kl. 19.00.

Nicki P. & Co kan sende Esbjerg helt ned i dybet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce