Mikkel Bech: Helt fantastisk at skulle køre videre med Korneliussen & Co.

Mikkel Bech, til venstre, og Mads Korneliussen bliver helt sikkert to af Region Vardes trumfkort i den kommende sæson. Foto: John Randeris

Mikkel Bech: Helt fantastisk at skulle køre videre med Korneliussen & Co.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så har Region Varde sin top-trio på plads til den kommende sæson. Hans Andersen og Mads Korneliussen får igen følgeskab af Mikkel Bech, der virkelig sætter pris på den tro og tillid, som han har oplevet i klubben.

Meget tyder på, at Region Varde også vil en af de meget seriøse bejlere til at vinde DM-titlen for hold i 2018.

Klubben er i hvert fald godt i gang med at smede en yderst konkurrencedygtig trup sammen. Hans Andersen, australske Troy Batchelor og Mads Korneliussen er allerede blevet præsenteret - og de får nu følgeskab af 23-årige Mikkel Bech, der kørte super flot for klubben i denne sæson.

- Mikkel har i den grad fået sin karriere tilbage på sporet, og vi glæder os over, at han også skal udfolde sig kæmpetalent på Varde Motor Arena i Outrup i den kommende sæson, lyder meldingen fra pressechef Thomas Valsted.

- Vi har sådan set bare forsøgt at give Mikkel noget tryghed. Og det vil vi fortsætte med.

Og tilliden fra Region Varde har betydet meget for Mikkel Bech, hvis speedwaykarriere rent faktisk begyndte som en regulær dans på roser. Wildcard-kører i grandprix-serien som bare 16-årig og et verdensmesterskab for hold bare et år senere sammen med Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen og Michael Jepsen Jensen.

- Derefter ville jeg det hele med det samme. Det var en stor fejl. Det kan jeg se nu, for det holdt bare ikke. Jeg var slet ikke klar, og det fandt jeg så ud af på den hårde måde, erkender Mikkel Bech, hvis talent og evner på en speedwaycykel er indiskutable.

- Nu bygger jeg i stedet tingene stille og roligt op. Det fungerer meget bedre for mig. I år har jeg for eksempel haft lidt almindeligt arbejde ved siden af min speedway, og det har været en optimal løsning. Det har betydet, at jeg har glædet mig og været 100 procent opsat, når jeg så har været ude at køre løb. 

Guldfest i 2018

På sigt vil Mikkel Bech dog gerne det hele. Men tingene skal foregå i hans tempo.

- Mit mål er, at jeg i 2020 skal være fast mand i grandprix-serien.

I 2018 vil Bech have fokus på den svenske liga, og måske vælger han også at køre lidt i Polen. Desuden er der så de individuelle løb, hvor han i hvert fald har tænkt sig at køre kvalifikation til både EM-serien og GP-serien.

- Men Region Varde er det allervigtigste. Nu blev vi lige akkurat snydt for en guldfest i år, så sådan en vil jeg gerne være med til i 2018. Jeg har haft tilbud fra andre danske ligaklubber, men jeg har overhovedet ikke været i tvivl om, at jeg meget gerne ville blive.

Mikkel Bech: Helt fantastisk at skulle køre videre med Korneliussen & Co.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce