Matchprogrammet i speedwayligaen er under pres

Speedwayligaen er i øjeblikket præget af aflysninger. Foto: René Lind Gammelmark

Matchprogrammet i speedwayligaen er under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag måtte to matcher aflyses på grund af massive regnskyl. Torsdag skal Region Varde, Esbjerg og Grindsted forhåbentlig i aktion.

Onsdag aften skulle der have været kørt to matcher i speedwayligaen, men både opgøret Fjelsted-Esbjerg og Slangerup-Holsted måtte aflyses på grund af regn. 

Dermed er programmet for alvor ved at blive presset i ligaen, hvor der efter planen skal køres semifinale næste fredag. Her skal fire hold dyste om at følge Slangerup og et andet hold videre til superfinalen onsdag den 20. september.

- Ja, det er godt nok surt show med alle de aflysninger, men vi kan ikke rigtig gøre så meget ved det. Vi stod klar i Slangerup, men kom desværre ikke ud at køre, fortæller Holsted-holdleder Thomas Baastrup. 

- Vi har aftalt, at vi tager turen til Slangerup igen næste onsdag, og så må vi håbe, at matchen bliver gennemført. Hvis det heller ikke lykkes i næste uge, ved jeg snart ikke, hvad der skal gøres.

Holsted er et af flere hold, som har chancen for at blive nummer tre i ligaen og dermed få fordel af hjemmebane i en semifinale. 

- Vi går efter det. Ingen tvivl om det. 

Esbjerg kom altså heller ikke aktion onsdag, men allerede torsdag er der endnu en match på porgrammet, når Grindsted, der ender sidst i ligaen og dermed ikke kan nå med i en semifinale, tager imod. 

- Vejret skulle heldigvis blive bedre, så vi satser meget på, at den match kan gennemføres. Og så har vi aftalt med Fjelsted, at vi skubber den aflyste match en uge frem - og så krydser vi ellers fingre for bedre vejr, siger Esbjerg-direktør Erik Falk Svendsen.   

Torsdag skal de forsvarende mestre fra Region Varde også i aktion, når turen går til Fjelsted.    

Matchprogrammet i speedwayligaen er under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce