Mads Korneliussen og Region Varde tager en runde mere

Det ser allerede nu ud til, at sølvvinderne fra Region Varde får et stærkt hold i 2018. Seneste mand ombord er rutinerede Mads Korneliussen. Foto: René Lind Gammelmark

Mads Korneliussen og Region Varde tager en runde mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den erfarne speedwaykører vil også begejstre hjemmepublikummet på Varde Motor Arena i Outrup i den kommende sæson.

Skridt for skridt har Region Varde bevæget sig fremad i de seneste sæsoner. 

Faciliteterne er blevet bedre, sponsorerne er blevet flere, og de sportslige resultater har fulgt så meget med, at Region Varde Elitesport lige nu er den førende klub i JydskeVestkystens dækningsområde. 

34-årige Mads Korneliussen har været med på hele rejsen, og de mange speedwayfans i Outrup og omegn kan glæde sig over, at den tidligere verdensmester for hold også vil være at finde på Region Vardes ligahold i 2018. Den nyhed fortalte Korneliussen, da han onsdag var gæst i JV's studie, hvor vi i hver uge har besøg af en sportsprofil fra vores område. 

- For nogle år siden var der ikke så meget ved at komme til Outrup, men det har da i den grad ændret sig. Det er fantastisk, for der en virkelig ydet et fantastisk stykke frivilligt arbejde af rigtig mange fantastiske mennesker, mener Mads Korneliussen.  

 

- Det ser ud til, at vi får et stærkt hold igen. Det er helt perfekt med Hans Andersen og Troy Batchelor. De passer pefrekt ind begge to, så vi satser nok på en top tre-placering igen. Det plejer vist at være udmeldingen, griner Region Varde-profilen.    

Ombord i 2018

I Region Varde er man selvalgt super glad for, at Mads Korneliussen også er med ombord i 2018.

- Det er med store glæde, at vi igen Mads Korneliussen som en del af vores trup. Lad det bare være sagt med det samme, at Mads og Region Varde hører sammen, og selvom der har været bud efter Mads fra andre klubber, ligger hjertet hos os. Det er vi stolte og taknemmelige for. Mads Korneliussens egenskaber både på og udenfor banen sætter vi alle meget pris på, så det er heldigvis et på gensyn til næste år til Mads Korneliussen, siger pressechef Thomas Valsted.

Region Varde præsenterede tirsdag Hans Andersen og australske Troy Batchelor som A-kørere til den kommende sæson, og klubben forventer faktisk at kunne løfte sløret for endnu flere kørere i den kommende tid.  

Og Mads Korneliussen glæder sig allerede til den nye sæson, hvor han sandsynligvis kun skal køre i Danmark.

- Så ligaen og det individuelle DM bliver det vigtigste for mig, selvom jeg ikke vil udelukke Sverige. Jeg har jo fuldtidsarbejde ved siden af, så på den måde er jeg begyndt at forberede mig på, at det bliver er slut med speedway en dag. Men der går forhåbentlig mange år endnu, siger Mads Korneliussen.

Mads Korneliussen og Region Varde tager en runde mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce