Klubskifte: Tim Sørensen skifter Esbjerg ud med Region Varde

Tim Sørensen har kørt speedway i Esbjerg de seneste fem år, men nu føler han, at der skal ske noget nyt. Den nye arbejdsgiver hedder Region Varde. Foto: Chresten Bergh

Klubskifte: Tim Sørensen skifter Esbjerg ud med Region Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den unge speedwaykører føler, at han har brug for luftforandring efter en dårlig 2018-sæson, hvor han har savnet opbakning og mistet troen på sig selv.

Sidste år bragede Tim Sørensen ellers ind i ligaen med sådan en sidevind. I sin debutmatch scorede han hele 14 point som D-kører, og senere på sæsonen lykkedes det så for den unge mand at give flere A-kørere baghjul.

Det nød Esbjerg godt af dengang, men siden er tingene gået skævt.

- Jeg må bare være ærlig og sige, at denne sæson har været lige til skraldespanden. Nogle gange er det gået helt galt, og det har bare sat sig oppe i hovedet på mig.

- Selvtilliden og troen på egen evner er forsvundet fuldstændigt, lyder den meget ærlige melding fra Tim Sørensen, der heller ikke har følt, at han altid har fået den nødvendige opbakning.

Nu hedder den fremtidige adresse så Varde Motor Arena i Outrup for Tim Sørensen, der igen er dumpet ned som D-kører.

- Jeg har altid gået og pjattet med Steven (holdleder Andersen, red.) i Outrup. Han har stukket til mig flere gange omkring et skifte, og nu er tiden så bare inde.

- Region Varde kan få mig op igen. Det er jeg ikke i tvivl om. Jeg glæder mig til at komme til en klub, hvor man kan sige "goddag" til hinanden og også lave noget sjov undervejs.

Mentalt og fysisk

Og Region Varde-holdleder Steven Andersen ser også Tim Sørensen som en kører, der har mistet troen på sig selv.

- Men han er dygtig og teknisk stærk. Og vores ambition er så at skabe de rigtige rammer for ham. Vi skal arbejde med det mentale og det fysiske. Får vi de ting til at spille, tror jeg fuldt og fast på, at Tim kan komme tilbage på niveauet fra i fjor.

Tidligere på ugen kunne JydskeVestkysten fortælle, at C-kører Patrick Hansen skifter Grindsted ud med Region Varde til den kommende sæson.

Desuden blev der i forbindelse med superfinalen for godt for to uger siden lavet en ny aftale med B-kører Mikkel Bech.

Klubskifte: Tim Sørensen skifter Esbjerg ud med Region Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce