Kan Region Varde få skovlen under Slangerup?

Der er et par spændende ligamatcher i speedway på programmet fredag aften. Foto: André Thorup

Kan Region Varde få skovlen under Slangerup?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Og hvad med bundholdet fra Esbjerg? Skal holdleder Ib Pedersen & Co. endelig på pointtavlen fredag aften i Holstebro?

Jo, der er nok af spørgsmål, som skal bevares, når der fredag aften køres to spændende matcher i speedwayligaen.

Lad os tage sidste sæsons sølvvindere fra Region Varde først. Holdet åbnede sæsonen med to sejre over Esbjerg, men tabte så i sidste uge yderst knebent på udebane til Slangerup med cifrene 43-41.

Og nederlaget til ligaens eneste sjællandske klub skal revancheres fredag aften på Varde Motor Arena i Outrup, hvor hjemmeholdet traditionelt er rigtig stærkt kørende.

Holdleder Steven Andersen har udtaget Troy Batchelor, Mikkel Bech, Mads Korneliussen, Thomas Jørgensen, Tobias Thomsen og Mads Hansen til matchen, mens Slangerup blandt andet tropper op med stærke navne som Michael Jepsen Jensen, Kenneth Kruse Hansen og Andreas Lyager.

Det bliver helt sikkert tæt, men mon ikke Region Varde har, hvad der skal til for at vinde og også tage det vigtige bonuspoint?

Esbjerg er uden A-kører

Og så er der sæsonens indtil videre store skuffelse fra Esbjerg, der har åbnet sæsonen med tre nederlag på stribe. Fredag er der en ny chance for at komme på pointtavlen, når det gælder en udebanematch i Holstebro.

Det ser svært ud. Esbjerg kommer nemlig uden en A-kører, da Niels-Kristian Iversen lørdag skal ud at køre løb i grandprix-serien i Prag. Holdleder Ib Pedersen har Rene Bach, Rohan Tungate, Lasse Bjerre, Damian Adamczak, Marcel Kajzer og Mathias Nielsen til matchen.

Hos Holstebro er profilerne først og fremmest Kenneth Bjerre, der altså skal ud at dyste mod lillebror Lasse, og rutinerede Bjarne Pedersen, der kender banen som sin egen bukselomme.

Region Varde - Slangerup køres fredag kl. 19.15, mens ræset mellem Holstebro og Esbjerg indledes kl. 18.30.

Kan Region Varde få skovlen under Slangerup?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce