Kan Grindsted få point i Holsted?

Onsdag kl. 19.00 er der for første gang i denne sæson ligaræs på Moldow Speedway Arena i Holsted, hvor Grindsted kommer på besøg. Og den match kan nemt gå hen at blive meget spændende. Foto: John Randeris

Kan Grindsted få point i Holsted?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Muligheden er bestemt tilstede, da Holsted er uden Nicki Pedersen, der holder sig i ro frem mod weekendens grandprix i Polen.

Man siger, at når katten er ude danser musene på bordet.

I dette tilfælde er katten godt nok ikke ude, men han sidder derhjemme med sin dårlige hånd i en spand med isvand.

Katten er Nicki Pedersen, mens musene er kørerne fra Grindsted, der har alle muligheder for at få sig en munter onsdag aften på Moldow Speedway Arena i Holsted, når hjemmeholdets trumfkort er fraværende.

Om det så også er nok til ligefrem at danse sejrsdans efter matchen, vil tiden vise. Det er i hvert fald et faktum, at Grindsted i sidste uge fik sig en rigtig fin indledning på den nye sæson, da Slangerup blev besejret med overbevisende 49-38.

Til gengæld er det sæsonens første match for Holsted, der altså stiller op i en alternativ formation med tre B-kørere, to C-kørere og en D-kører.

Holdet består af Nicolai Klindt, Nicklas Porsing, Rasmus Jensen, Michael Palm Toft, Jonas Jeppesen og Sam Jensen.

Grindsted har foretaget to ændringer på holdet i forhold til storsejren over Slangerup. Robert Lampert overtager A-pladsen fra Kasper Gomolski, mens Claus Vissing er byttet ud med Patrick Hansen. De øvrige tre kørere på holdet er Patrick Hougaard, der i mange sæsoner kørte for Holsted, Nikolaj Busk Jakobsen og Kasper Andersen.

Matchen Holsted-Grindsted køres onsdag kl. 19.00.

Kan Grindsted få point i Holsted?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce