Holsted gafler kører fra lokalrivaler

Michael Palm Toft har flere gange været med til at vinde medaljer med Esbjerg Vikings, men nu skifter han til Holsted. Foto: Chresten Bergh

Holsted gafler kører fra lokalrivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

C-kører Michael Palm Toft skifter Esbjerg ud med Holsted i den kommende sæson.

27-årige Michael Palm Toft har kørt for Esbjerg Vikings i en del sæsoner, hvor han genrelt har præsteret på et fint niveau.

Det har de bemærket hos lokalrivalerne i Holsted, der nu har haft held til at hente Michael Palm Toft ind i folden til den kommende sæson. 

- Michael har jo tidligere i en enkelt sæson været kategoriseret som B-kører, men nu er han igen C-kører - og han er en rigtig attraktiv en af slagsen, vurderer Holsted-direktør Niels Munk.  

Står godt rustet

Dermed står Holsted godt rustet på C-pladsen, da talentet Jonas Jeppesen allerede er i truppen.

- Det giver os nogle muligheder med to så stærke kort på hånden. Jeg kan ikke, hvorfor vi ikke skulle kunne køre nogle matcher med dem begge holdet.

På A-pladsen er der lavet aftale med Nicki Pedersen, og indenfor ganske kort tid vil Holsted med stor sandsynlighed kunne løfte sløret for endnu en stærk kører i den bedste katagori.

- Jeg håber, at den går hjem. Og på B-pladsen har vi jo Rasmus Jensen, men her er det også vores plan at hente en ekstra kører ind. Det bliver med stor sandsynlighed en udlænding. Vi ville egentlig helst have haft en dansk kører mere på B-pladsen, men det er vi ikke lykkedes med, siger Niels Munk.  

Holsted gafler kører fra lokalrivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce