Her skal der køres grandprix-speedway i Danmark i 2018

Der er kørt grandprix i speedway tre gange i Horsens, og opbakningen til de danske kørere har været massiv. Foto: John Bo Jensen

Her skal der køres grandprix-speedway i Danmark i 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangørerne af grandprix-serien i speedway har lavet en ny treårig aftale med Horsens, hvor der i 2018 skal køres lørdag den 30. juni.

Århus, Vojens, Parken eller måske fortsat i Horsens?

Der er blevet gættet lystigt på, hvor det danske grandprix skulle køres i 2018 - og nu er afgørelsen så faldet.

Løbsdirektør Torben Olsen fortæller til JydskeVestkysten, at der netop er lavet en ny treårig aftale med Horsens.

- Vi har haft et super samarbejde med Horsens, så vi er vældig tilfredse med, at det nu er kendsgerning, at grandprix-serien også kommer på besøg i Horsens i 2018, 2019 og 2020. 

- Tilskueropbakningen var været rigtig god. Der har været kørt i Horsens tre gange, og to af gangene har der været helt udsolgt, men der var lidt billetter i overskud i år, fortæller Torben Olsen. 

Aftalen med Horsens er dog ikke længere nogen såkaldt eksklusivaftale. Det betyder, at der på sigt godt kan køres to gange løb i grandprix-serien om året i Danmark. 

- Men det bliver kun Horsens i 2018. Hvis tiden ellers bliver moden til det, er det da meget muligt, at der er plads til to løb i Danmark om året. Det håber vi jo meget på, men det kræver bedre resultater. Det kommer vi ikke udenom, understreger Torben Olsen. 

Løbskalender GP-serien 2018
 12. maj: Warszawa - Polen

26. maj: Prag - Tjekkiet

30. juni: Horsens - Danmark

7. juli: Hallstavik - Sverige

21. juli: Cardiff - Storbritannien

11. august: Målilla - Sverige

25. august: Gorzow - Polen

8. september: Krsko - Slovenien

22. september: Teterow - Tyskland

6. oktober: Torun - Polen

Dato ukendt: Melbourne - Australien 

Troede på Vojens

Nicki Pedersen er eneste danske deltager i grandprix-serien 2018, mens Niels-Kristian Iversen er førstereserve - og Pedersen glæder sig til igen at skulle køre i Horsens.

- Ja, helt sikkert, men jeg håber selvfølgelig også på, at vi igen får to grandprixer om året herhjemme. Jeg havde faktisk troet, at vi måske skulle til Vojens til næste år. Det kunne også have været perfekt, siger Nicki Pedersen. 

Grandprix-serien indledes i Warszawa i Polen den 12. maj. Ræset i Horsens er løb nummer tre i serien og køres lørdag den 30. juni, mens der igen er sæsonafslutning i Melbourne i Australien i slutningen af oktober.

Her skal der køres grandprix-speedway i Danmark i 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce