Her er Esbjergs nye speedwaykaptajn

René Bach bliver holdkaptajn for Esbjerg Vikings i den kommende sæson. Foto: Christer Holte

Her er Esbjergs nye speedwaykaptajn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den solide B-kører bliver ny holdkaptajn for Esbjerg Vikings, der i denne sæson vil gøre alt for at komme tilbage i toppen af ligaen.

Både økonomisk og sportsligt blev 2017-sæsonen en maveplasker for Esbjerg Vikings, der bragede ud med røde tal på bundlinjen og også missede deltagelsen i den efter tragtede superfinale, hvor der køres om DM-pokal og ædelt metal.

Efterfølgende har klubben været ude at hente hjælp til at få rettet op på finanserne og også hentet ny direktør til at styre butikken, så nu ser man positivt fremad. Og det gør klubben med en ny kaptajn på ligaholdet i skikkelse af 27-årige René Bach.

- Han har været en god man for os i en del sæsoner efterhånden, og han har hele tiden forsøgt at gå forrest og gøre sit bedste. Da det gik skævt i fjor, holdt René Bach alligevel sit niveau og lidt til. Derfor stoler vi på ham, og derfor er det naturligt at gøre ham til holdkaptajn, mener klubformand Mads Kølbæk.

Helt op i toppen

René Bach efterfølger Nicolai Klindt, der har valgt at skifte tilbage til Holsted.

- Jeg tager kaptajnrollen som et skulderklap, så jeg er da glad, fortæller René Bach, der er meget opsat på, at Esbjerg Vikings i den kommende sæson skal med helt op i toppen af ligaen.

- Vi skal ikke rode rundt udenfor top tre. Jeg føler også, at vi har holdet til at være med, hvor det er sjovt. Sidste år gik tingene os noget imod med skader til både Niels-Kristian Iversen og Nicolai Klindt, og det var mere, end vi kunne holde til. De udenlandske kørere, som vi fik hentet ind som erstatninger, levede på ingen måde op til forventningerne.

Esbjerg Vikings åbner den nye ligasæson med en spændende hjemmematch mod lokalrivalerne fra Region Varde onsdag den 2. maj.

- Det må gerne snart blive maj, griner Bach, der udover den hjemlige liga også skal ud at køre for klubber i England og Polen.

- Jeg får travlt. Det er fint, og jeg skal faktisk også passe et civilt arbejde ved siden af. Så nej, jeg kommer ikke til at kede mig, forudser Esbjergs nye speedwaykaptajn.

Her er Esbjergs nye speedwaykaptajn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce