Hans Andersen og Region Varde tager en tur mere sammen

Region Varde er godt tilfreds med Hans Andersen, og Hans Andersen er godt tilfreds med Region Varde. Derfor fortsætter det succesrige samarbejde i den kommende sæson. Scanpix/Claus Fisker

Hans Andersen og Region Varde tager en tur mere sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den rutinerede fynbo, der tidligere i karrieren var fast mand i grandprix-serien, fortsætter hos liga-sølvvinderne i den kommende sæson.

Så er der også kommet gang i kuglepennen hos Region Varde Elitesport, der i de seneste sæsoner har gjort det rigtig godt i ligaen.

I 2016 nappede vestjyderne guldet hjemme på Varde Motor Arena i Outrup, mens klubben i år fik sølv efter et hæsblæsende ræs i den altafgørende superfinale, hvor Fjelsted lige akkurat fik sig kantet foran med et enkelt point til allersidst.

A-køreren hos Region Varde hedder også Hans Andersen i den kommende sæson. Skulle Andersen bliver forhindret i at køre nogle af matcherne, står australske Troy Batchelor, der også er et kendt ansigt på speedwaybanen i Outrup, klar til at tage over.

Og den konstellation er Region Varde-holdleder Steven Andersen rigtig godt tilfreds med.

- Det er perfekt. Hans kom ind hos os i sidste sæson, da Munkebo desværre måtte trække deres hold fra ligaen, og jeg kan bare sige, at vi har været super tilfredse fra den første dag. Så Hans spiller da helt klart førsteviolin hos os i 2018, lyder meldingen.

En stor profil

I denne sæson var Hans Andersen den næsthøjest scorende A-kører i den danske liga.

- Han er en stor profil, men samtidig er han en fornøjelse at have i ryttergården. Hans har så meget erfaring, at det slet ikke kan undgå at komme de unge kørere til gode. Så jo, det er herligt, at han også skal være en del af det fremover, mener Steven Andersen.

Og Hans Andersen glæder sig også allerede.

- Alt foregår på en ordentlig måde, og mit team og jeg har følt os velkommen fra den første dag, så det er helt naturligt at blive, når man har det godt med hinanden. Og jeg kan helt ærligt ikke se, hvorfor det ikke også skulle kunne fortsætte efter 2018.

Hans Andersen satser på, at han stort set er i stand til at køre samtlige matcher for Region Varde i den kommende sæson.

- Jeg har en mundtlig aftale på plads i Polen, mens det er også min plan fortsat at køre i ligaerne i England og Sverige. Jeg prioriterer dog Danmark rigtig højt.

Region Varde satser i øvrigt på at have flere kørere på plads indenfor kort tid.

Hans Andersen og Region Varde tager en tur mere sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce