Han kom, han så, han sejrede

Nicolai Klindt gjorde virkelig en forskel, da Holsted onsdag aften vandt 43-41 over Esbjerg, der nu er absolut bundprop i ligaen. Foto: Chris U. Pedersen

Han kom, han så, han sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolai Klindt blev fravalgt i Esbjerg efter sidste sæson. Mon ikke klubben fortryder den beslutning efter Klindts fornemme kørsel onsdag aften på Granly Speedway Arena i Esbjerg, hvor han sikrede Holsted sejren i lokalopgøret? Og så tabte Region Varde knebent den svære udematch i Slangerup.

SPEEDWAY: Den der ler sidst, ler bedst.

Ordsproget passer helt godt på speedwaykører Nicolai Klindt, der onsdag aften var tilbage på Granly Speedway Arena. Denne gang havde han trukket Holsted-vesten over hovedet.

Det var de glade for i Holsted-lejren, da Klindt scorede 16 ud af 18 mulige point og dermed havde en stor aktie i udeholdets sejr på 43-41. Og tilsvarende må de kigge indad hos Esbjerg Vikings, der lod Klindt gå efter sidste sæson.

- Der skete nogle underlige ting. Jeg havde egentlig forventet, at jeg skulle fortsætte i Esbjerg, men så havde klubben pludselig lavet aftaler med andre kørere. Jeg anede intet, så det er da helt bestemt at komme tilbage og vise, at jeg fortsat kan finde ud af at køre speedway, sagde Nicolai Klindt.

- Jeg synes ikke, det er fair at bedømme mig på sidste sæson, hvor jeg var rigtig meget skadet. Jeg tror kun, at jeg nåede at køre to matcher for Esbjerg. Nu er jeg tilbage i Holsted, hvor jeg tidligere kørte i en lang årrække - og klubben har altid behandlet mig godt, så den beslutning er jeg godt tilfreds med.

Også Sam Masters, Rasmus Jensen, Michael Palm Toft og Sam Jensen, der blandt andet vandt et heat over Niels-Kristian Iversen, gjorde det fornuftigt for Holsted, der egentlig havde fint kontrol over matchen.

Det ser anderledes tung ud for Esbjerg, der på ingen måde ligner et tophold. I hvert fald ikke lige nu. Nederlaget til Holsted sender Niels-Kristian Iversen og holdkammeraterne til bunds i ligaen. Skal der laves om på det, skal Esbjerg-holdleder Ib Pedersen havde rystet posen.

Kørere som Mark Bayer, Tim Sørensen og Mathias Nielsen skuffede fælt og scorede tilsammen sølle fem point. Når sådan noget sker, er det altså svært at vinde en ligamatch.

Matcherne i tal
Esbjerg - Holsted 41-43

Point

Esbjerg: Niels-Kristina Iversen 16, Rohan Tungate 12, Rene Bach 8, Mark Bayer 0, Tim Sørensen 3, Mathias Nielsen 2.

Holsted: Sam Masters 9, Rasmus Jensen 8, Nicolai Klindt 16, Michael Palm Toft 6, Sam Jensen 4.

Slangerup - Region Varde 43-41

Ikke med fra start

Region Varde var også i aktion på slaggerne onsdag aften, og anstrengelserne i udematchen mod Slangerup endte med et knebent nederlag.

- Vi må indrømme, at det smagte af lidt mere. Vi er foran 40-38 inden det sidste heat, men det taber vi så desværre med 5:1. Vi havde Hans Andersen og Mikkel Bech ude til sidst, men de kom desværre ikke med fra start, sagde Region Varde-pressechef Thomas Valsted.

- Når det er sagt, er der gode muligheder for at tage bonuspointet, når Slangerup skal på besøg på Varde Motor Arena i Outrup. Vi er bagud i starten, men vi kommer tilbage. Desværre rakte det så ikke alligevel.

Han kom, han så, han sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce