Godt nyt: Forulykket speedwaykører er i bedring

Martin Steen Hansen fra Holsted Speedwayklub kom rigtig galt afsted i forbindelse med en træning i Grindsted. Han kæmper i øjeblikket for sin førlighed på Odense Universitetshospital. Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Godt nyt: Forulykket speedwaykører er i bedring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 21-årige speedwaykører Martin Steen Hansen fra Holsted kom lørdag slemt afsted, da han i et styrt til træning pådrog sig slemme skader og måtte lægges i kunstig koma. Nu er der godt nyt fra ham.

Ulykke: Lørdag kom den unge speedwaykører Martin Steen Hansen slemt til skade ved et uheld på træningsbanen i Grindsted.

Den 21-årige kører, der til dagligt tørner ud for Holsted Tigers, brækkede ryggen fire steder og pådrog sig nogle mindre blødninger i hjernen ved uheldet.

Martin Steen Hansen blev efter styrtet fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital, hvor han blev lagt i kunstig koma.

Familien kunne søndag på Facebook fortælle, at den unge kører var lammet i sin venstre side, men nu er der heldigvis godt nyt omkring lammelsen.

Kan bruge venstre side

Mandag er der nemlig kommet en statusopdatering på Martin Steen Hansens Facebookside om hans tilstand:

- Han gør gode fremskridt i dag. Han bruger nu venstre side arm/ben, han giver tegn, når vi taler til ham, han vågner lidt en gang imellem, står der.

I opdateringen står der også, at den unge kører muligvis snart kan komme tættere på hjemmet.

- De (sygehuspersonalet, red.) har forsøgt at tage ham ud af respiratoren, det var han dog ikke klar til endnu, så der forsøges igen til eftermiddag. Går dette som planlagt, kan han overflyttes til Esbjerg i morgen eller onsdag, skrives der.

Søndag begyndte lægerne ifølge familien så småt at trappe Martin Steen Hansen ud af narkosen.

Godt nyt: Forulykket speedwaykører er i bedring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce