Glæde i Region Varde: Vi kan kun være yderst tilfredse

Det succesrige speedwayhold fra Region Varde er igen klar til at kæmpe med om at vinde DM-guld. Superfinalen køres i Slangerup næste onsdag. Foto: René Lind Gammelmark

Glæde i Region Varde: Vi kan kun være yderst tilfredse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De forsvarende mestre er klar til superfinalen i næste uge. Den skal køres i Slangerup. De to sidste finalehold findes i en drabelig semifinale på fredag.

Onsdagens to matcher i speedwayligaen blev aflyst. De involverede hold deler pointene, og det betyder, at der ikke skal køres flere matcher i grundserien i denne sæson.

Dermed står det også klart, at det bliver de forsvarende mestre fra Region Varde, som sikrer sig den direkte billet til den altafgørende superfinale onsdag den 20. september, hvor grundserievinderne fra Slangerup har fordel af hjemmebane.

Region Varde slutter grundserien på 18 point. Det samme gør Fjelsted, der dog er dårligere end vestjyderne indbyrdes. Det betyder, at Fjelsted bliver nummer tre og skal derfor afvikle en drabelig semifinale førstkommende fredag.

Her kører Fjelsted, Esbjerg, Holsted og Holstebro om de to sidste pladser i superfinalen. De fynske semifinaleværter har dog ikke lys på anlægget, så den fynske klub har forhørt sig hos Region Varde, om klubben vikl være behjælpelig med afvikling af løbet. 

Hvis fredagens semifinale også regner væk, bliver det de fire bedst placerede hold i grundserien, som deltager i superfinalen. Dermed får Slangerup og Region Varde følgeskab af Fjelsted og Esbjerg.

Et par uheldige matcher

Hos Region Varde er der stor tilfredshed med at være klar til endnu en finale.

- Vi vandt guldet sidste år, og i denne sæson slutter vi som toer. Det kan vi kun være yderst tilfredse med, selvom vi har haft et par uheldige matcher undervejs. Men sådan er det nok for alle hold, siger Region Varde-holdleder Steven Andersen.

Han tror, at de to sidste hold i superfinalen bliver Fjelsted og Holsted.

- De virker stærkest lige nu og mest tændte, men nu må vi se. Vi har fokus på os selv, og vi tager selvfølgelig til Slangerup på onsdag i næste uge for at vinde. Ellers kunne vi jo lige så godt blive hjemme.

Region Vardes hold i superfinalen kommer til at bestå af Hans Andersen, Mads Korneliussen, Mikkel Bech, Mikkel B. Andersen og Mads Hansen.

Glæde i Region Varde: Vi kan kun være yderst tilfredse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce