GSK vandt overlegent mod Esbjerg Vikings

GSK var overlegne mod Esbjerg Vikings og vandt 51-36. Arkivfoto

GSK vandt overlegent mod Esbjerg Vikings

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var ikke den store tvivl om resultatet, da Grindsted Speedway Klub onsdag aften besejrede Esbjerg Vikings klart med 51-36. Vi er bare ikke bedre lige pt, lød det efter opgøret fra Vikings holdleder, Ib Pedersen.

Liga: Grindsted Speedway Klub viste onsdag aften, hvorfor de ligger langt bedre i tabellen end Esbjerg Vikings. Der var ganske enkelt klasseforskel i opgøret, som GSK endte med at vinde med de klare cifre 51-36.

- Det var svært i dag, når vi manglede "Puk" og havde en halvskadet Rene Bach, men vi får ganske enkelt for lidt ud af vores C- og D-kørere, og vi er bare ikke bedre lige pt, konkluderede holdleder Ib Pedersen fra Esbjerg Vikings efter dysten.

Bundproppen Esbjerg Vikings fik en katastrofal start på opgøret, da man allerede efter de første tre heats var bagud med 13-5. I fjerde heat blev tingene kun værre, da A-kører Chris Harris fik 0 point, og Rene Bach fra Esbjerg Vikings kun med nød og næppe fik kæmpet sig til to point efter en flot duel med Grindsteds Nikolaj Busk Jakobsen. Dermed var stillingen nu 17-7 til Grindsted efter kun fire heats.

Opgøret i tal
  • Grindsted Speedway Klub - Esbjerg Vikings 51-36 (9-3, 17-7, 18-15, 28-23, 33-24, 43-32)
  • Point GSK: Przemyslaw Pawlicki 17, Nikolaj Busk Jakobsen 12, Patrick Hougaard 9, Claus Vissing 9, Kasper Andersen 4
  • Point Esbjerg Vikings: Kai Huckenbeck 17, Chris Harris 12, Rene Bach 5, Mathias Nielsen 2, Lasse Frederiksen 0, Kenneth B. Jurgensen 0

Tidlig joker

Det fik holdleder Ib Pedersen fra Esbjerg Vikings til at tage en drastisk beslutning. Chris Harris blev sat ind som taktisk reserve i stedet for Lasse Frederiksen, og Kai Huckenbeck fik jokerhjelmen. Det skulle vise sig at være en god beslutning, da Huckenbeck med jokerhjelmen kørte en heatsejr hjem, mens Chris Harris blev toer. Dermed var føringen næsten indhentet, og nu stod der kun 18-15 til Grindsted.

Det var dog for en kort bemærkning, at Esbjerg Vikings kunne holde opgøret spændende, hvor de to hold fulgtes ad til 28-23 efter ottende heat. Derefter drejede Grindsted nemlig ekstra hårdt i gashåndtagene og tog 9. heat med 5-1, hvilket skabte den komfortable føring på 33-24 inden den store slæbepause og nu uden mulighed for at Esbjerg kunne smide jokerkortet.

Esbjerg Vikings svarede hurtigt igen ved at reducere til 34-29, men derefter så Grindsted sig ikke tilbage og før heat 13 og 14 var sejren allerede hjemme med 43-32. Sejren blev meget symptomatisk cementeret i 14. heat, hvor Grindsteds topscorere på dagen, Przemyslaw Pawlicki og Nikolaj Busk Jakobsen, tog en dobbeltsejr foran Esbjergs to bedste kørere.

Fattet holdleder

Det var derfor også en fattet holdleder fra Esbjerg Vikings efter det ensidige opgør.

- Vi må bare se positivt på det. Kai Huckenberg kørte fantastisk i dag med 17 point i syv starter. Vi er stolte over, at vi havde en fantastisk DM-finale, og så vil vi bare gerne slutte ordentligt af, siger Ib Pedersen.

Claus Bjerregård, holdleder fra Grindsted Speedway Klub var omvendt glad, og samtidig meget tilfreds med at man kunne give lidt tilbage til publikum på hjemmebanen Kjærgaard Speedway Arena.

- Indstillingen var der i dag, og kørerne var bare helt klar fra start. Vi skyldte også publikum lidt, efter vi har været lidt uheldige i de sidste par matcher, hvor vi blandt andet smed en sejr væk til sidst mod Holsted, siger Claus Bjerregård.

Næste opgør for Esbjerg Vikings er ude mod Slangerup næste onsdag, hvor Grindsted samtidig tager imod Fjelsted.

GSK vandt overlegent mod Esbjerg Vikings

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce