GSK blev udraderet på eget grus

Det blev en klar sejr til Esbjerg Vikings over Grindsted, da de to hold torsdag tørnede sammen på Kærgaard Speedway Arena. Arkivfoto: René Lind Gammelmark

GSK blev udraderet på eget grus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var aldrig tvivl om resultatet i sæsonens sidste match på Kjærgaard Speedway Arena, hvor vikingerne fra Esbjerg kørte af sted med sejren.

Grindsted: Kørerne fra GSK Liga blev kørt ud af egen arena, da de torsdag aften tabte 36-50 til Esbjerg Vikings i en match, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet. Det var da også en Grindsted-lejr, hvor stemningen var alt andet end positiv, og det var en skuffet holdleder, der efter matchen gjorde status over en sæson, hvor holdet slutter absolut nederst i tabellen.

- Jeg er slet ikke tilfreds med kørernes ageren. Det er bare ikke godt nok, sagde holdleder Morten Peterson efter matchen, der blev indledt med en halv time lang debat mellem holdledere og dommere omkring en meget blød bane, der var en udfordring for kørerne:

- Banen er ens for begge hold, så det er ingen undskyldning for, hvad vi præsterer. Det har ikke været en god sæson, det medgiver jeg fuldt ud. Vi har til dels været uheldige med nederlag i et par tætte matcher, men vi har heller ikke været skarpe nok. Det skal vi forsøge at ændre på til næste sæson, sagde Morten Peterson.

Matchen i tal
GSK Liga-Esbjerg Vikings 36-50GSK Liga: Przemyslaw Pawlicki 16, David Bellego 12, Patrick Hansen 3, Emil Grøndal 3, Nicklas Porsing 2.

Esbjerg Vikings: Rene Bach 15, Michael Palm Toft 14, Kasper Andersen 13, Oliver Berntzon 4, Rune Holta 4.

Positiv Pedersen

Anderledes munter var stemningen hos vikingerne, der med gode præstationer og 15, 14 og 13 point fra henholdsvis Rene Bach, Michael Palm Toft og Kasper Andersen fik kørt en sikker sejr hjem. 

- Vi har været lidt i frit fald i de seneste tre matcher, så det luner med gode præstationer frem mod næste uges match mod Fjelsted, sagde holdleder Ib Pedersen:

- Jeg synes, at det var tydeligt at se, at vi har nogle kørere, der viser gejst og er villige til at både at kæmpe for sejrene og en plads på holdet i næste sæson, sagde han.

Tæt på Fyn

På Fyn i matchen mellem Team Fjelsted og Region Varde var det noget tættere. Matchen endte således med en sejr til fynboerne på 46-38. Dermed rykker Varde op på ligaens andenplads, mens Fjelsted er lige efter på tredjepladsen.

Esbjerg Vikings, placeret på ligaens fjerdeplads, møder netop Fjelsted i en afgørende match inden semifinalen. Matchen mod Fjelsted køres på Fyn onsdag den 13. september klokken 17.30.

GSK blev udraderet på eget grus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce