Esbjerg og Grindsted delte i porten

Niels-Kristian Iversen, billedet, og holdkaptajn Rene Bach sørgede for, at Esbjerg fik et tiltrængt point i hjemmematchen mod Grindsted, hvor et par af de unge gutter igen imponerede. Scanpix

Esbjerg og Grindsted delte i porten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det hele blev til sidst noget tilfældigt, da lokalopgøret sluttede i silende regn. Matchen sluttede 42-42. Der var ikke point til Region Varde i Fjelsted, mens Holsted slet ikke kom ud at køre.

JV I ESBJERG: Et enkelt point er jo bedre end ingenting, men efter en pointdeling hjemme mod Grindsted onsdag aften hænger Esbjerg Vikings fortsat med en vis legemsdel i vandskorpen.

A-kører Niels-Kristian Iversen og holdkammeraterne er nemlig stadig på sidstepladsen i ligaen, men Esbjerg har nu mest grund til at være tilfreds med, at matchen sluttede med cifrene 42-42.

Hjemme på Granly Speedway Arena startede Esbjerg godt nok som lyn og torden og var foran med hele 16-8 efter de første fire heats, men Grindsted kom rigtig stærkt tilbage og sejrede i fem af de efterfølgende seks heats.

Og så skulle Iversen & Co. pludselig på pointjagt. Det var Iversen og Rene Bech så stort set ene om, da polakkerne Damian Adamzak og Adrian Galack, der var hyret ind af holdleder Ib Pedersen i håbet om at få vendt nedturen, slet ikke leverede varen.

Anderledes stabilitet var der over Grindsteds indsats, hvor Kasper Andersen og Patrick Hansen igen var med til at gøre en forskel. Det er to unge danske talenter - og det er ærlig talt noget sjovere at se sådan et par fyre udvikle sig i ligaen end at se på et par svage polske kørere.

Korneliussen floppede

Og så endte det i nedtur for Region Varde, da holdet var i Fjelsted for at køre et regulært topbrag. Region Varde, der med en sejr kunne være trukket fra i toppen, lagde ellers fint fra land og førte med seks point, men fynboerne kom nu hurtigt ovenpå og satte tingene på plads anført af Peter Kildemand.

Fjelsted vandt matchen med 46-38 og snupper dermed også bonuspointet. Det kan blive kostbart, når regnskabet en gang skal gøres op.

Hans Andersen var Region Vardes klart bedste mand og imponerede med hele 17 point, mens Mikkel Bech og i særdeleshed Mads Korneliussen ikke kunne få tingene til at fungere. Korneliussen måtte nøjes med sølle fire point - og det er jo langt under hans normale standard.

Holsted skulle også have været i aktion, men matchen i Holstebro blev aflyst på grund af regn.

Team Fjelsted fører nu ligaen foran Region Varde, mens Esbjerg og Holsted er bundhold. Grindsteds ene point i Esbjerg betyder, at klubben rykker op på fjerdepladsen.

Esbjerg og Grindsted delte i porten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce