Esbjerg-holdleder: Lad os nu bare få det aflyst

Den sidste match i grundserien i speedwayligaen skal efter planen afvikles onsdag i Fjelsted på Fyn, hvor Esbjerg skal på besøg. Vejret kan dog nemt komme til at sætte en stopper for matchen. Foto: René Lind Gammelmark

Esbjerg-holdleder: Lad os nu bare få det aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ib Pedersen tror alligevel ikke på, at onsdagens ligamatch mellem Fjelsted og Esbjerg, der afslutter grundserien, kan gennemføres.

Onsdag melder metereologerne masser af vand og vindstød af stormstyrke, men foreløbig er ligamatchen mellem Fjelsted og Esbjerg endnu ikke blevet aflyst, og det er Esbjerg-holdleder Ib Pedersen rimelig træt af.

- Vi kommer jo ikke til at køre alligevel, og så synes jeg, at det er tosset, at Fjelsted ikke bare tager beslutningen nu. Så bliver det hele også noget billigere for de to klubber, siger Ib Pedersen.

Ender det med den forventede aflysning, tildeles holdene hver et point, mens Fjelsted så får bonuspointet, da de vandt det første indbyrdes opgør på Granly Speedway Arena. Det får så den konsekvens, at de forsvarende mestre fra Region Varde sikrer sig direkte adgang til superfinalen sammen med grundserievinderne fra Slangerup.

Fjelsted bliver så treer og skal på fredag afvikle en semifinale, hvor modstanderne bliver Esbjerg, Holsted og Holstebro. Her kæmper de fire hold om to pladser i superfinalen, der afvikles onsdag den 20. september i Slangerup. Udfordringen omkring semifinalen er så bare, at der ikke er lys på banen i Fjelsted. Dermed kunne det være en oplagt mulighed at afvikle semifinalen på det veltrimmede anlæg i Vojens.

Onsdagens anden match mellem Slangerup og Holsted er forlængst aflyst.

Direktør har sagt stop
Erik Falk Svendsen har trukket sig med øjeblikkelig virkning fra direktørposten i Esbjerg Motorsports elietafdeling. Han har ikke længere tillid til klubbens amatørafdeling, der gennem længere tid har skyldt eliteafdelingen tæt på 200.000 kroner. 

Esbjerg-holdleder: Lad os nu bare få det aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce