Esbjerg hentede nytteløs sejr

Niels Kristian Iversen scorede 13 point, men han var faktisk kun rigtig tilfreds med sit sidste heat. Arkivfoto.

Esbjerg hentede nytteløs sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rene Bach og Niels Kristian Iversen førte Esbjerg til sejr over topholdet fra Slangerup. Sejr til Holsted og suveræn Nicki Pedersen slukker Esbjergs håb om en plads i semifinalen.

Æren er også værd at samle på, og det er sådan, de skal kigge på det i Esbjerg Vikings, der onsdag aften ganske vist slog topholdet fra Slangerup på egne slagger, men som i det store billede ikke kan bruge det til alverden.

Holsted Tigers vandt nemlig også sin match på hjemmebane over Holstebro, og dermed er Esbjerg Vikings sidste, spinkle håb om en plads i semifinalen slukket.

Rene Bach blev dagens bedste for Esbjerg med 14 point, mens Niels Kristian Iversen blev noteret for 13 point. Iversen viste gode nerver, da han i næstsidste heat var ene mand for Esbjerg efter en diskvalifikation af Jye Etheridge.

Iversen vandt heatet og holdt dermed det forspring på fire point, Esbjerg havde kæmpet sig til - sejren endte med at blive på 43-41.

- Vi kan godt nok ikke nå semifinalen, men nu slår også Fjelsted i næste uge, så slutter vi godt af ved at slå nummer to og tre, sagde en trods alt tilfreds holdleder Ib Pedersen til TV2 Sport.

Pedersen var ustyrlig

Pedersen og co. må altså nøjes med glæden over sejren, fordi en anden Pedersen var ustyrlig lidt længere øst på.

Holsted gjorde således, hvad holdet skulle hjemme mod Holstebro. Det var frem for nogen en helt suveræn Nicki Pedersen, der stod bag sejren på 51-36 - Pedersen scorede 18 af 18 mulige point.

- Mand og cykel harmonerer bare godt i øjeblikket, og jeg er endelig skadefri. Det må være forklaringen, sagde Nicki Pedersen til TV2 Sport.

I aftenens sidste match var der en gedigen øretæve til Grindsted, der blev kørt over af Fjelsted med 52-35. Bedste kørere for Grindsted var Przemyslaw Pawlicki med 10 point og Patrick Hougaard med ni point.

Esbjerg hentede nytteløs sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce