Esbjerg Vikings tog første sejr i femte forsøg

Leon Madsen var hentet ind som forstærkning, da Esbjerg Vikings onsdag aften tog deres første sejr i denne sæson. Efter fire nederlag fik holdet oprejsning, da Holstebro blev sendt hjem med et nederlag på 45-39. Arkivfoto: Ole Mortensen

Esbjerg Vikings tog første sejr i femte forsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leon Madsen var hentet ind som forstærkning, da Esbjerg Vikings kørte første sejr i sæsonen hjem med 45-39 mod Holstebro. Og Leon Madsen blev afgørende, da han tog 17 af 18 mulige point.

Speedway: Esbjerg Vikings jagtede oprejsning, da de onsdag aften tog imod Holstebro på hjemmebane i speedwayligaen. De første fire matches i sæsonen var tabt. Det seneste mod onsdagens modstander i fredags.

Men onsdag aften vendte det, da Esbjerg Vikings kørte en sejr på 45-39 hjem.

Til matchen mod Holstebro havde holdleder Ib Pedersen hentet forstærkning i form af Leon Madsen, der skulle erstatte skadede Niels-Kristian Iversen.

Og det var en god beslutning, Esbjergs holdleder havde taget. Leon Madsen var den bedste af alle onsdag aften, da han tog af 17 af 18 mulige point. Den ene andenplads blev endda tilført et bonuspoint, da holdkammeraten Rohan Tungate endte som etter i heatet.

Holsted og Grindsted tabte på udebane
Holsted og Grindsted var også i aktion onsdag aften. De to hold var på besøg hos henholdsvis Fjelsted og Slangerup.Holsted Tigers endte med at tabe deres match med 43-41. Matchen var helt lige efter de første 12 heats, men i de sidste to var Fjelsted stærkest.

På Sjælland kørte Grindsted mod Slangerup. Her tabte Grindsted en tæt match med 43-41.

Knoklet for det

- Jeg synes, at jeg er i god form. Jeg har knoklet godt for det, og jeg kører på noget godt grej. Jeg kører måske færre løb end andre kørere, men jeg føler mig mere fokuseret, når jeg kører færre løb. Det giver mig mulighed for at træne min kondi rigtig godt mellem løbene, siger Leon Madsen.

Efter matchen overvejede Holstebro at nedlægge protest mod Leon Madsens racer. Derfor måtte han vente i ti minutter, inden han kunne pakke sine ting sammen. Holstebro endte dog ikke med ikke at nedlægge protesten. Den situation overraskede Leon Madsen, der kun en enkelt gang tidligere har oplevet, at der bliver nedlagt protest.

- Det kan være, at tyv tror, hver mand stjæler. De troede, at der var noget med min karburator, men de kan bare tjekke den. Det er sket før, og der var ikke noget, siger han.

Åben for mere

Indtil videre er det kun denne ene match, som Leon Madsen er hentet ind for at køre. Esbjerg har haft en dårlig sæsonstart, og med Niels-Kristian Iversen ude var der en åbning til Madsen. Men han er ikke afvisende over at deltage i flere matches.

- Det passede ind i min kalender, da jeg har to uger fri. De vil gerne have, at jeg skal deltage i nogle flere, og efter i dag skal vi nok have en snak om det, siger Leon Madsen.

Det var dog ikke kun Leon Madsens fortjeneste, at Vikings onsdag aften tog den første sejr.

- Jeg er ingen frelser. Det er hele holdet, der skal levere. Men jeg håber, at mit positive humør kan smitte af på hele holdet. Jeg håber, at det her kan være med til at vende sæsonen for Esbjerg, og jeg tror også på, at de kan vende det.

Esbjerg Vikings tog første sejr i femte forsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce