Esbjerg Vikings tabte og sendte Fjelsted i finalen

Hjemmebanefordelen kunne Esbjerg Vikings ikke udnytte til at forhindre Team Fjelsted i at gå direkte i superfinalen. Arkivfoto: Rene Lind Gammelmark

Esbjerg Vikings tabte og sendte Fjelsted i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I lang tid pressede Esbjerg Vikings Team Fjelsted, men til sidst blev det til et klart nederlag på 37-47, som sender Fjelsted i finalen. Holsted Tigers vandt efter et stærkt comeback ude over Slangerup, som alligevel får hjemmebanefordel i semifinalen.

Sidste runde: Der var meget på spil i sidste runde af speedwayligaen, da den sidste finaleplads og hjemmebanefordelen i semifinalen skulle fordeles. Her var hverken Esbjerg Vikings eller Holsted Tigers blandt kandidaterne, men begge hold havde mulighed for at stikke en kæp i hjulet på ligaens nummer to Fjelsted og ligaens nummer tre Slangerup.

Esbjerg Vikings var allerede inden opgøret sikker på at slutte sidst, men holdet og holdleder Ib Pedersen var opsatte på at slutte sæsonen ordentligt af på hjemmebane med en sejr. I lang tid var matchen da også tæt, men i den sidste del af opgøret trak Fjelsted fra og sikrede sig dermed den sidste finaleplads med en sejr på 47-37.

For Esbjerg Vikings var Rene Bach igen onsdag aften godt kørende med 16 point i syv heats. Det var dog ikke nok, da specielt C-kører Jye Etheridge og D-kører Mathias Nielsen slet ikke kunne få fart i deres cykler. Dermed nappede Fjelsted den anden direkte finaleplads, hvor Region Varde allerede var kvalificeret. Region Varde kører fredag mod Holstebro, hvor Region Varde skal vinde for at sikre sig hjemmebanefordelen i finalen, som Fjelsted ellers løber med.

Onsdagens opgør
Esbjerg Vikings - Team Fjelsted 37-47 (9-9, 15-21, 24-30, 31-41)
  • Point for Esbjerg Vikings: Rene Bach 16, Rohan Tungate 10, Kai Huckenbeck 9, Jye Etheridge 1, Mathias Nielsen 1


Slangerup - Holsted Tigers 39-44 (11-7, 21-15, 28-26, 37-34)
  • Point for Holsted Tigers: Rasmus Jensen 14, Nicolai Klindt 13, Dawid Lampart 9, Jonas Jeppesen 6, Sam Jensen 2

Forrygende comeback af Holsted

Netop den anden finaleplads var Slangerup også ude efter, da holdet hjemme tog imod Holsted Tigers, der var uden Nicki Pedersen. Det krævede dog, at Esbjerg Vikings hjalp til ved at slå Fjelsted, og det skete som bekendt ikke.

Dermed kunne Slangerup kun ende på tredjepladsen uanset resultatet af opgøret mod Holsted. Og det var heldigt for sjællænderne. Holsted leverede nemlig til sidst et forrygende comeback og vandt efter at have været bagud hele opgøret. 36-29 førte Slangerup inden de sidste tre heats, hvor Holsted scorede maksimumpoint i alle tre heats og vandt 44-39.

Rasmus Jensen blev topscorer med 14 point for Holsted Tigers, der altså kan forberede sig på en ny tur til Slangerup om to uger, når semifinalen køres om de to sidste finalepladser. I semifinalen møder Holsted også Holstebro Elite og GSK Liga.

Esbjerg Vikings tabte og sendte Fjelsted i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce