Erfaren Esbjerg-kører tager en runde mere

René Bach, til højre, er klar til at forsvare Esbjerg Vikings-farverne igen i 2018. Arkivfoto: Chresten Bergh

Erfaren Esbjerg-kører tager en runde mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

B-kører René Bach fortsætter i det vestjyske i den kommende sæson.

Selvom sæsonen endte i skuffelse for ligaholdet fra Esbjerg Vikings, der ikke formåede at sikre sig en plads i den afsluttende superfinale, har B-kører René Bach mod på at tage en ny tørn for klubben.

- Jeg havde egentlig tænkt, at det måske var tid til at prøve noget andet, når jeg nu har været i Esbjerg i fem sæsoner, men jeg har ikke lyst til at slutte af på den her måde, siger 27-årige Bach, der netop har underskrevet en ny etårig aftale.

René Bach og Esbjerg Vikings har ellers høstet masser af medaljer i de seneste sæsoner, men 2017-sæsonen blev altså i den grad med pil nedad.

- Det var en træls oplevelse, men det er klart, at det ødelagde rigtig meget for os, at Nicolai Klindt tidligt røg ud med en grim skade, og i august kom Niels-Kristian Iversen så galt afsted. Efterfølgende fik vi forskellige udenlandske kørere ind på holdet, men det blev aldrig rigtig godt, mener René Bach. 

Suger til sig

Fornylig kunne JydskeVestkysten fortælle, at Niels-Kristian Iversen også fortsat skal vride gashåndtaget i bund for Esbjerg Vikings, og det er rigtig vigtigt for René Bach. 

- "Puk" er bare rigtig god at have på et hold. Jeg har stor respekt for den måde, som han gør tingene på, så jeg forsøger at suge til mig hver eneste gang. Så jeg ser frem til en sæson mere sammen med ham.

René Bach har kun kørt i den danske liga i denne sæson, men han håber, at få koblet yderligere en eller to ligaer på i 2018.

- Jeg havde brug for at holde en pause fra England i år, og det har jeg ikke fortrudt, men næste år satser jeg på, at der måske også er klubber i Sverige og Polen, som kan bruge mig. 

Nicolai Klindt skrev sidste år under på en toårig aftale med Esbjerg, så han er også B-kører i klubben i den kommende sæson.     

     

 

 

 

 

Erfaren Esbjerg-kører tager en runde mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce