Efter polsk nedtur: Nu skal Nicki Pedersen slå til

Nicki Pedersen og resten af verdenseliten mødes lørdag aften på Marketa Stadium i Prag.

Efter polsk nedtur: Nu skal Nicki Pedersen slå til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag aften køres sæsonens andet løb i grandprix-serien, når verdenseliten mødes på Marketa Stadium i Prag.

Den tredobbelte, individuelle verdensmester i speedway, Nicki Pedersen, var stærkt savnet som A-kører og kaptajn hos sin danske ligaklub, Holsted Tigers, da Tigers på hjemmebane blev rundbarberet af Team Fjelsted onsdag. Nicki Pedersen havde meldt afbud for at give sin skade i den ene hånd ro, så han kan være klar til lørdagens andet VM-grandprix på Marketa Stadium i Prag.

Nicki Pedersen var helt væk i sæsonens første grandprix i Warszawa med kun to indkørte point og et alvorligt styrt. Den fynske eksverdensmester har aldrig følt sig hjemme på de midlertidigt opbyggede baner. Speedwayanlægget Marketa med 353 meter til ræs er til gengæld en af Nicki Pedersens favoritbaner. Han har vundet i Prag hele tre gange - i de to verdensmesterår 2007 og 2008 samt i 2012 - og han var i finalen i 2015. Det er i den tjekkiske hovedstad, man skal se, om 41-årige Nicki Pedersen, der har begyndt sæsonen godt i Polen men altså også kæmper med en beskadiget hånd, fortsat kan være med i det internationale topfelt.

VM-serien 2018 bestod oprindeligt af 11 løb. Det sidste i Australien har indtil nu stået, som "endnu ikke datofastsat", men nu er Australien helt fjernet fra den officielle løbskalender. Det kunne tyde på, at dette års VM-serie kun kommer til at bestå af 10 runder med sidste løb i polske Torun, 6. oktober. Også i det lys er det helt nødvendigt, at den eneste faste, dansk kører i VM-feltet allerede nu viser form. Man skal således ikke komme meget bagud i serien, før løbet er kørt.

Niels-Kristian Iversen skal mandag efter-opereres i forbindelse med den skulderskade, som holdte vestjyden ude af en stor del af sidste sæson. Iversen, der var i finalen i Prag i 2016, snupper dog som reserve i VM-serien Marketa-grandprixet med som erstatning for den skadede Martin Vaculik.

Tai Woffinden - britisk dobbelt-verdensmester - vandt i Warszawa og har vundet på Marketa hele tre gange. Australske Jason Doyle har snuppet sejren i Prag i de to seneste år. Derfor ligner Woffinden og Doyle oplagte favoritter lørdag. Det bliver spændende, om de to danske kørere kan udfordre favoritterne på en bane, der ligger godt til dem begge.

Efter polsk nedtur: Nu skal Nicki Pedersen slå til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce