Bundholdet Esbjerg kan sende superfinalen til Outrup

Niels-Kristian Iversen og Esbjerg Vikings kan med en sejr onsdag aften over fynske Fjelsted sørge for at årets superfinale i speedwayligaen skal køres på Varde Motor Arena i Outrup om tre uger. Foto: Chresten Bergh

Bundholdet Esbjerg kan sende superfinalen til Outrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis Niels-Kristian Iversen og holdkammeraterne onsdag vinder hjemmematchen over fynske Fjelsted, er Region Varde sikret hjemmebanefordelen, når der om tre uger skal køres om DM-guld.

Selvom Esbjerg har præsteret miserabelt i denne sæson og havner på sidstepladsen i ligaen, er klubben indstillet på at få sluttet af på en ordentlig måde.

Og vestjyderne viste i sidste uge, at der er alvor bag ordene, da det hjemme på Granly Speedway Arena blev til en sejr på 43-41 over Slangerup, der dermed smed dyrebare point i topstriden.

Onsdag kan Esbjerg så igen få direkte indflydelse på, hvem der skal have en direkte plads i superfinalen, og hvem der skal ud i et drabeligt semifinaleopgør, hvor fire hold skal slås om to finalebilletter.

- Det er ikke gået vores vej i denne sæson. Det må vi erkende, og det er selvfølgelig skuffende, men nu skal vi have det lukket godt ned - og det gør vi bedst med en sejr, siger Esbjerg-holdleder Ib Pedersen.

Vinder Esbjerg over Fjelsted, vil det betyde, at hverken Slangerup eller netop Fjelsted længere kan nå at indhente Region Varde, der dermed vil vinde grundserien og få fordel af at køre superfinalen hjemme på Varde Motor Arena i Outrup onsdag den 19. september.

- Skulle vi være så heldige at få en hjælpende hånd fra Esbjerg, siger vi pænt tak for det, men vi forventer da, at vi selv skal gøre arbejdet færdigt, lyder vurderingen fra Region Varde-pressechef Thomas Valsted.

En plads i finalen

Vinder Fjelsted i Esbjerg, er fynboerne sikker på en plads i superfinalen, men under alle omstændigheder kan Region Varde fortsat selv afgøre sagerne ved at vinde hjemme på fredag over Holstebro.

Så meget tyder på, at det kan ende med at gå Region Vardes vej. For to år siden var der også superfinale i Outrup, og ved den lejlighed satte Region Varde konkurrenterne på plads og vandt guld.

Udover matchen Esbjerg-Fjelsted er der også ræs i Slangerup, hvor Holsted, der er sikker på en semifinaleplads, kommer på besøg. Holsted er uden Nicki Pedersen. Begge matcher begynder kl. 18.30.

Bundholdet Esbjerg kan sende superfinalen til Outrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce