Ambitiøs melding: Stærk Holsted-trup skal kæmpe med om DM-titlen

I sidste sæson sluttede Holsted på en skuffende sjetteplads i grundserien i speedwayligaen. Senere reddede klubben dog en bronzemedalje i land, men sportschef Lars Munkedal sigter højere. Foto: Chresten Bergh

Ambitiøs melding: Stærk Holsted-trup skal kæmpe med om DM-titlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I sidste sæson endte Holsted godt nok med at vinde en bronzemedalje i ligaen, men ellers der var det generelt en sløv omgang. Det skal der laves om på i 2019, understreger sportschef Lars Munkedal.

- Målet er at komme til at køre superfinalen i Holsted. Det er helt klart, men farven på medaljen vil jeg ikke spå om endnu.

Lars Munkedal, der i en årrække var en meget succesfuld holdleder i Slangerup, er nu sportschef i Holsted, og han har altså store ambitioner.

- Vi skal kæmpe med, hvor det er rigtig sjovt, og jeg mener, at vi har holdet til det. Kan vi få det hele til at klikke og så ellers undgå skader, skal de andre være gode for at slå os, mener Lars Munkedal.

Og sportschefen, der også kommer til at være holdleder for ligaholdet, har mange stærke kort på hånden.

- Jeg satser stort set udelukkende på danske kørere. Det har jeg de bedste erfaringer, og jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes for os at få det hele på plads.

På A-pladsen er Nicki Pedersen vanen tro det klare førstevalg, mens Kenneth Bjerre er en særdeles velkvalificeret substitut, mens Munkedal har valgt Nicolai Klindt, René Bach og Nicklas Porsing som B-kørere.

- Klindt og Bach er umiddelbart lidt foran Porsing i det spil, men han vil slås for det, og han vil vise, at han er den bedste af de tre, så den konkurrence ser jeg selvfølgelig frem til.

Tag det seriøst

På C-pladsen har Holsted et meget stærkt kort i Rasmus Jensen, der i mange sæsoner har været B-kører.

- Sådan ser jeg også på det, men Rasmus skal jo også vise det. Ingenting kommer af sig selv, og det skal tages seriøst.

På C-pladsen råder Holsted også over Jonas Jeppesen og tjekkiske Matej Kus, mens Sam Jensen er førstevalg som D-kører, hvor Sebastian Mortensen, Emil Breum og Martin Steen Hansen også kan komme i betragtning.

Sidstnævnte styrtede meget alvorligt i sidste sæson og forventes derfor ikke klar til sæsonstarten. Løbskalenderen er ikke offentliggjort endnu, men det ser ud til, at Lars Munkedal får fornøjelsen af at møde sin gamle klub i første runde.

Holsted-Slangerup skal nemlig køres onsdag den 24. april på Moldow Speedway Arena.

- Jeg har haft kørerne samlet en enkelt gang, og vi mødes faktisk igen sidst i denne måned. Og jeg fornemmer stor vilje og energi, så jeg tror fuldt og fast på en rigtig god sæson for Holsted, hvor vi forhåbentlig også kan trække nogle flere tilskuere ud på anlægget, siger Lars Munkedal.

Holsted-Slangerup skal nemlig køres onsdag den 24. april på Moldow Speedway Arena. Holsted var senest dansk mester i 2014.

Ambitiøs melding: Stærk Holsted-trup skal kæmpe med om DM-titlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce