- En ekstrem vigtig aften for mig

Michael Jepsen Jensen og farmand Jan i fuld gang med de vigtige forberedelse til lørdagens grandprix på slaggerne i Horsens. Foto: sportxpress / Ritzau Scanpix

- En ekstrem vigtig aften for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Jepsen Jensen er wildcard-kører lørdag aften i Horsens. Han er godt klar over, at han skal ind at levere på absolut topniveau, hvis han skal være fast mand i grandprix-serien til næste år.

Formen er, hvor den skal være.

Toppræstationer uge efter uge i diverse ligaer i Europa og også en fornem indsats ved VM for par for ikke så længe siden, men 26-årige Michael Jepsen Jensen har lørdag aften i Horsens mere end nogen sinde brug for at levere på allerøverste hylde.

Tidligere på sæsonen røg han nemlig ud før tid i den hektiske kvalifikation til grandprix-serien, så nu skal "Liglad" håbe på, at han bliver tildelt et af de fire wildcards, som kastes på bordet til efteråret. Og derfor er et topresultat i Horsens et must.

- Det er sådan, det er. Jeg kommer jo kun til at køre dette ene grandprix i år, så det er en ekstrem vigtig aften for mig. Jeg har ikke andre muligheder for at vise mig frem, siger Michael Jepsen Jensen.

Men han så god ud under fredagens obligatoriske træning, hvor lystavlen i ryttergården med lille skrift viste, at han var en af de allerhurtigste til at drøne rundt på den 272 meter lange bane.

Tilbage i 2015 kørte Michael Jepsen Jensen også grandprixet i Horsens, og i det løb viste han sig fra sin bedste side. Han blev treer, men kunne lige så godt have vundet.

- Jeg går også efter min chance denne gang. Første mål er en plads i semifinalen, og det mener jeg er meget realistisk. Jeg har lavet masser af point i ligaerne på det seneste, hvor jeg stort set dagligt møder grandprix-kørerne. Så jeg ved, at jeg kan være med, lyder meldingen fra Michael Jepsen Jensen, hvis bedste sæson dog var helt tilbage i 2012.

Det år imponerede han vildt og voldsomt. Han vandt verdensmesterskabet for U21-kørere, VM-guld for hold, og så lykkedes det også for knægten fra Grindsted at henvise Nicki Pedersen til andenpladsen ved grandprixet på det legendariske Vojens Speedway Center.

Den aften i Vojens var han også inviteret indenfor på et wildcard, så hvem ved? Måske kan Jepsen Jensen gentage bedriften lørdag aften i Horsens.

- En ekstrem vigtig aften for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce