SønderjyskE-canadier skal erstattes

SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov skal ud og lede efter en erstatning for Kevin Hendersen, der er sendt hjem til Canada. Foto: Ulrik Pedersen

SønderjyskE-canadier skal erstattes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE Ishockey ophæver kontrakten med Kevin Henderson. Canadieren bliver erstattet med en ny spiller senere på sæsonen.

ISHOCKEY: En skulderskade har længe holdt Kevin Henderson ude i SønderjyskE Ishockey, og nu har en scanning vist, at den canadiske forward skal opereres.

Det betyder, at han er ude for resten af sæsonen, og SønderjyskE og Henderson har derfor fundet en løsning, så kontrakten er blevet ophævet.

Dermed har sportschef Kim Lykkeskov igen mulighed for at smide et udlændingekort, og planen er da også, at Henderson skal erstattes.

- Ja, det skal han, men hvornår det bliver, ved jeg ikke. Nu håber jeg, at vi snart får nogle af vores skadede folk tilbage, og så må vi se, hvordan det hele ser ud, siger Lykkeskov.

- Så afventer du også, om det skal være en back eller forward?

- Ja, lige præcis. Det vil være logisk at erstatte en angriber med en angriber, men lad os vente og se, hvordan det ser ud, og hvordan vores forwards klarer sig.

Optakt
ISHOCKEY, ligaen19.30: SønderjyskE Ishockey-Rungsted

JV tipper: 2-3

Angribere er på vej tilbage

SønderjyskE har endnu Thomas Spelling, Steffen Frank, Derek Damon og Greg Gibson på skadeslisten, men det begynder at lysne for flere af dem.

- Hvis det går, som det skal, tror jeg, at vi kan have nogle folk tilbage inden for 12 dage. Måske én inden for en uge. Lige nu er Damon måske tættest på, og jeg troede, at han ville blive den sidste. Gibson er også tæt på, og Spelling er heller ikke langt væk. Steffen Frank (diskusprolaps, red.) er den ubekendte. Det er to skridt frem og et tilbage hele tiden, så vi må se, hvordan kroppen reagerer, siger Lykkeskov.

Fredag spiller SønderjyskE hjemme mod Rungsted, som har besejret sønderjyderne i de to første indbyrdes opgør.

- De har slået os ude og hjemme, så vi har revanche til gode. I deres seneste kamp i Odense havde de 50 skud på mål, så det skal vi i hvert fald have lukket ned for, siger Lykkeskov om fredagskampen.

SønderjyskE-canadier skal erstattes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce