Optimismen er ved at indfinde sig hos SønderjyskE

Det ser bedre og bedre ud for SønderjyskE. Holdet er ved at genfinde tidligere sæsoners styrke frem mod play in-kampene. Arkivfoto: Jacob Schultz

Optimismen er ved at indfinde sig hos SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE sejrede i et tæt opgør lørdag aften mod Rungsted. Effektivitet i angrebet og stabilitet i forsvaret grundlagde sejren på 3-0.

ISHOCKEY: Optimismen er så småt ved at indfinde sig hos SønderjyskE. Inden kampen gik snakken ude foran hallen på, at det da ser bedre ud for SønderjyskE. Man så det mod Rødovre. Man så det mod Aalborg, selvom man tabte. Og man så det mod Rungsted lørdag aften.

Selvom det var en tæt kamp, og selvom Rungsted ifølge de officielle statistikker havde 14 flere skud, løb SønderjyskE med sejren.

3-0 lød den på. Det var ikke ufortjent, det var effektivt. Når Rungsted begik store fejl, straffede SønderjyskE det. Og samtidig holdt spillerne deres egne fejl til et minimum. I hvert fald dem man kan blive straffet for.

Kampen i tal
SønderjyskE-Rungsted 3-0 (0-0, 1-0, 2-0) Martin Eskildsen, 38.26, Anders Førster 41.42, Greg Gibson, 59.11Udvisninger:

SønderjyskE: 5x2

Rungsted: 3x2

Tilskuere: 2767

Tre fejl og tre mål

Det gjaldt for alle SønderjyskE's tre mål, at de kom efter Rungsted-fejl. I slutningen af 2. periode tabte Rungsted pucken i SønderjyskE's zone. Steffen Frank gav den videre til Martin Eskildsen, og han skøjtede op i den anden ende og satte pucken ind i nærmeste hjørne. Så betød det mindre, at SønderjyskE var i undertal.

I starten af 3. periode stjal Anders Førster pucken fra en Rungsted-back tæt på Rungsted-målet, og så var han fri til at score.

I kampens døende sekunder trak Rungsted målmanden Kevin Lindskoug ud til fordel for en ekstra mand på isen, så da holdet gav Greg Gibson pucken i neutral zone, kunne han uhindret sætte den i et tomt mål.

Tre fejl, tre mål. Indtil da lå kampen på vippen og kunne være faldet ud til begges fordel.

Stabil defensiv

Effektivitet sammen med en solid defensiv præstation sørgede for, at kampen faldt ud til SønderjyskE's fordel. Der er tidligere på sæsonen begået dumme fejl i SønderjyskE's defensiv. Det ligner, der er rettet op på dem.

Rungsted havde måske nok mange skud, men de færreste blev farlige. De skud, der truede, tog Joni Myllykoski sig af. Han fulgte sin pragtkamp i Aalborg op med endnu en stærk præstation. Resten sørgede forsvaret for at få ud i en vinkel, hvor Rungsted-skytterne ikke kunne blive farlige.

Optimismen er ved at indfinde sig hos SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce