Lars Krogh stopper i SønderjyskE - sportsdirektøren er irriteret

Kasper Christensen og Lars Krogh Jeppesen danner ikke længere trænerduo i SønderjyskE. Arkivfoto: Ole Nielsen

Lars Krogh stopper i SønderjyskE - sportsdirektøren er irriteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Krogh Jeppesen ville ikke fortsætte i rollen som assistenttræner hos SønderjyskE, der nu står uden højre hånd til cheftræner Kasper Christensen. Sportsdirektøren Simon Lindhardt er irriteret over tidspunktet for opsigelsen og garanterer samtidig, at cheftræneren skal fortsætte i spidsen for SønderjyskE.

OPSIGELSE: Lars Krogh Jeppesen er fortid som assistenttræner for SønderjyskE i herrernes håndboldliga. Den tidligere topspiller har valgt at stoppe, og spillerne blev informeret onsdag eftermiddag - et døgn inden udekampen mod Skjern.

- Jeg har fået meldingen fra Lars Krogh, at han ikke kunne se sig selv i det. Det var jeg sgu overrasket over for at være helt ærlig.

Sådan siger SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt om opsigelsen. Krogh og cheftræner Kasper Christensen overtog holdet efter sidste sæson, hvor Morten Henriksen forlod klubben efter 13 år. Allerede fra begyndelsen var der ting, det nye trænerpar fik brug for at diskutere.

- Jeg satte Lars og Kasper sammen, inden vi havde taget beslutningen om, at Lars Krogh skulle være assistent. Det gjorde jeg, for at de skulle have nogle snakke om, hvor de så sig selv, og hvor de stod rent håndboldfagligt. Der kom de begge tilbage til mig med den melding, at dette var noget, de synes var rigtig interessant. Det ville de gerne arbejde videre med, siger sportsdirektøren om processen op til ansættelsen.

- Så fik de ført det ud i livet, og så har der været flere optimeringsmøder og evalueringsmøder. De har holdt møder alene, hvor de har talt lidt om beføjelser, ansvarsområder, hvem der skal sige noget i forskellige henseender og hvordan, de skal gøre tingene. Jeg har også været med til nogle møder, og jeg synes egentlig, der har været en rigtig god proces, siger Simon Lindhardt.

- Jeg har selvfølgelig kunnet mærke, at der var ting, hvor de ikke var enige, men sådan synes jeg tit, det er, og man skal heller ikke være enige i det hele, pointerer han.

Efter den tiltrængte sejr over HC Midtjylland i mandags eskalerede situationen.

- Der har inden for de sidste få dage været en livlig kommunikation, siger Lindhardt.

- Uden at gå i detaljer favner udfordringerne bredt håndboldfagligt, ledelsesmæssigt og kommunikationsmæssigt. Det har Lars taget konsekvensen af. Jeg er ked af det og træt af, at det er kommet dertil, for jeg kan rigtigt godt lide Lars.
Kasper Christensen, cheftræner SønderjyskE
Fakta
OptaktHåndbold, herreligaen

Torsdag kl. 20.30: Skjern-SønderjyskE

JV tipper: 28-25

TV: TV2 Sport

Et irriterende tidspunkt

Kommunikationen endte med, at Krogh sagde sit job op midt i sæsonen.

- Jeg synes, det er et irriterende tidspunkt, og det har jeg også sagt til Lars. Vi står og skal spille igen torsdag, men han kunne ikke se sig selv i det mere, og så har jeg det også sådan, at så nytter det heller ikke noget at have en mand gående, der ikke har lyst til at være her, siger Lindhardt, der konstaterer, at opsigelsen ikke kom på et rart tidspunkt.

- Nogle gange spiller vi bare ikke med rart. Der skal ikke rende en træner rundt i SønderjyskE, som ikke synes, han skal være her. Han skal ikke være her et sekund længere. Sådan er det bare.

Var det en fejl at hente Lars Krogh til SønderjyskE?

- Det er jo ikke lykkedes. De har jo ikke kunnet finde ud af det og få det løst. I og med at vi skal ud at finde en træner, så er det ikke gået, som vi havde ønsket. Måden, vi har forberedt det på, synes jeg, har været den helt rigtige, og så har det bare vist sig, at Lars ikke har kunnet se sig i det, og det må vi tage til efterretning. Så nej, du hørte mig ikke sige, at jeg synes, det var en fejl.

Gammel kending er ledig

Simon Lindhardt skal snarest finde en ny højrehånd til Kasper Christensen, og den tidligere SønderjyskE-assistent og TM Tønder-cheftræner Claus Lyngsøe er ledig på markedet

Har du ringet til Claus Lyngsøe?

- Jeg har ringet til rigtig mange. Selvfølgelig er Lyngsøe også en af de personer, jeg har ringet til, for jeg synes, han har gjort det godt i Tønder, og han er lokal her fra Sønderborg og har været i SønderjyskE før, siger Lindhardt om træneren, der har haft Kasper Christensen som assistent i Tønder.

Lindhardt understreger, at Christensen fortsat skal være cheftræner i SønderjyskE.

- Kasper er cheftræner, og det kommer han til at blive ved med at være her.

Målmandstræner Jean Callesen hjælper Kasper Christensen under Skjern-kampen torsdag aften.

Spillertruppen har fået mundkurv på og må ikke udtale sig til pressen om trænersituationen. Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Kasper Christensen.

Lars Krogh stopper i SønderjyskE - sportsdirektøren er irriteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce