Bagspiller med enormt potentiale forlænger med SønderjyskE

Aaron Mensing skal pleje og udvikle sit talent i SønderjyskE til sommeren 2020. Arkivfoto: Timo Battefeld

Bagspiller med enormt potentiale forlænger med SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag fylder Aaron Mensing 20 år, og han kan fejre den runde dag med en frisk kontraktforlængelse med SønderjyskE, der har fornøjelsen af- og ansvaret for at udvikle bagspilleren til 2020.

KONTRAKTFORLÆNGELSE: - Det er få spillere på Aarons alder i verden, der kan det, som Aaron kan. 

Sådan siger SønderjyskE-træner Kasper Christensen om 19-årige Aaron Mensing, der har forlænget kontrakten med klubben, så han nu er at finde i den lyseblå trøje til 2020.

Og for lige at understrege, at det trods alt hverken er Mikkel Hansen eller Nikola Karabatic, vi taler om, så er dere også udfordringer, hvis Mensing på et tidspunkt skal tage skridtet fra SønderjyskE til udlandet og landsholdet.

- Aarons udfordringer er at føre de gode træningsindsatser over i kamp, hvor han i kamp nogle gange kan pakke sig en smule væk og måske ikke tage så meget ansvar. Det ser man, når han sender bolden videre i stedet for at tage de åbenlyse skudchancer, siger træneren, som pointerer, at det er et punkt, Mensing har forbedret sig meget på.

- Det ligger nok lidt i hans natur, at han er en rolig og velovervejet fyr. Han tænker meget over sine egne præstationer og tænker meget over konsekvenserne af sine aktioner. En mennesketype som Aaron skal passe på, at han ikke tænker tingene ihjel, mener træneren.

Hvis Mensing skal nå helt til tops, skal han blive mere bevidst om, hvor god han faktisk kan blive.

- Det dér med at sige, at han kan blive landsholdsspiller, jamen det er der jo mange unge spillere i den danske liga, der kan, hvis de forløses. Det kan jeg kun gætte på og håbe på. Aaron er allerede nu en tovejsspiller i den danske liga. Han har nogle kompetencer, som klubber i udlandet også vil efterspørge, siger Kasper Christensen.

Svingende præstationer

Mensing spillede fremragende, da SønderjyskE trods Mensings otte scoringer tabte i Tønder i søndags.

- Det har bølget lidt for Aaron i år, men det har i hvert fald været et trin op i forhold til sidste sæson, og der er ingen tvivl om, at Aarons potentiale er kæmpestort. Han har et godt skud, han kan dække godt op, han er hurtig, bevægelig og spændstig, så han har nogle rigtig gode våben til at blive en rigtig dygtig håndboldspiller, siger SønderjyskE-træneren, der anerkender de udsving, der vil komme for en ung spiller.

- Nu kan der godt komme tre kampe fra Aaron, der er sindssygt gode, og så kan der komme to, hvor det bølger lidt igen, og det er den stabilitet, Aaron skal finde og arbejde med, mener Kasper Christensen.

SønderjyskE møder HC Midtjylland hjemme i Sønderborg på mandag.

Bagspiller med enormt potentiale forlænger med SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce