Afsløring: SønderjyskE genforener trænerduo

Kasper Christensen (til venstre) og Claus Lyngsøe bliver genforenet som trænerduo i SønderjyskE. Arkivfoto: Poul F. Skøtt

Afsløring: SønderjyskE genforener trænerduo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE-cheftræner Kasper Christensen får ifølge JydskeVestkystens oplysninger Claus Lyngsøe som assistenttræner efter Lars Krogh Jeppesens opsigelse. Hos TM Tønder dannede de duo med omvendt ansvarsområde.

TRÆNERDUO: Det bliver Claus Lyngsøe, der erstatter Lars Krogh Jeppesen som assistenttræner hos håndboldligaherrerne fra SønderjyskE.

Sportsdirektør Simon Lindhardt bekræftede onsdag over for JydskeVestkysten, at han havde kontaktet Lyngsøe, og nu erfarer JV, at parterne er blevet enige om et nyt samarbejde. Dermed vender Claus Lyngsøe tilbage til den klub, han tidligere var assistenttræner for under Morten Henriksens ledelse.

Claus Lyngsøe er bestemt heller ikke nogen ukendt størrelse for Kasper Christensen. Den unge SønderjyskE-træner var i en periode assistent for Claus Lyngsøe, da denne stod i spidsen for TM Tønder. Nu kommer de to til at bytte roller hos SønderjyskE, og efter det forliste samarbejde mellem Kasper Christensen og Lars Krogh Jeppesen virker det som det sikre valg, at SønderjyskE ansætter Lyngsøe, der er et respekteret navn i Sønderborg.

JV spurgte Kasper Christensen til Claus Lyngsøe efter torsdagens kamp i Skjern.

- Jeg var rigtig glad for at arbejde med Claus i Tønder, og jeg synes, at Claus er en sindssygt kompetent træner, der har vist gode resultater. Lige nu leder vi efter at finde en mand, der kan bidrage til teamet, og Claus og jeg i hvert fald tidligere bevist, at vi kan finde ud af at arbejde sammen. Jeg har stor tillid og tryghed ved at arbejde sammen med Claus, så hvis det var en løsning, der kunne lade sig gøre, så vil jeg være positiv over for det, sagde Christensen.

Simon Lindhardt kaldte i onsdags Lyngsøe for en meget faglig kompetent træner, men har ikke yderligere kommentarer. Det har ikke været muligt at træffe Claus Lyngsøe.

Afsløring: SønderjyskE genforener trænerduo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce