Sportschefen holdt samtaler med spillerne efter meldinger om uro

Mandag morgen bragte Ekstra Bladet en historie om, at der angiveligt er utilfredshed med Claus Nørgaard i spillertruppen. Sportschef Hans Jørgen Haysen holder mandag formiddag individuelle møder med spillerne. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sportschefen holdt samtaler med spillerne efter meldinger om uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag var en speciel dag i SønderjyskE. Sportschef Hans Jørgen Haysen holdt individuelle samtaler med alle spillerne, efter at Ekstra Bladet mandag skrev om uro i spillertruppen.

Haderslev: Ramon Rodrigues kommer rundt om hjørnet i sit mørkeblå træningstøj.

- Next, siger han.

Simon Poulsen rejser sig fra sofaen i foyeren, rejser sig og går mod sportschef Hans Jørgen Haysens kontor.

Der er livlig trafik i Haderslev Idrætscenter mandag formiddag. Spillerne skiftes til at gå ind på Hans Jørgen Haysens kontor til en samtale.

I dag skulle der have været to træningspas. Det første klokken 10.15 og det næste klokken 14.15. Træningspasset denne mandag formiddag er styrketræning, så spillerne en efter en kan forlade styrkelokalet og tage trapperne op til sportschefens kontor.

Aflyst træningspas

Baggrunden for spillersamtalerne er, at Ekstra Bladet mandag bragte en historie om, at der angiveligt skulle være uro i spillertruppen.

Flere fremtrædende spillere skulle være utilfredse med træner Claus Nørgaard. Utilfredsheden er ifølge Ekstra Bladet blandt andet kommet til udtryk ved, at anfører Marc Pedersen og en anden spiller forlod en træning i begyndelsen af oktober, efter SønderjyskE tabte 1-4 til FC Nordsjælland.

Møderne med spillerne ender med at trække ud. Klokken 14.15 er der stadig mødeaktivitet på Hans Jørgen Haysens kontor. Derfor aflyses det andet træningspas på en usædvanlig dag for SønderjyskE-spillerne.

Klokken 14.30 kommer Niels Lodberg ud. På det tidspunkt har Haysen holdt møde med først målmændene, så forsvarsspillerne, midtbanespillerne og angriberne og nu altså assistenttræneren.

Fuld opbakning

Klokken 18.11 melder klubben ud på sin hjemmeside, at spillertruppen har udtrykt opbakning til Claus Nørgaard.

- Når der står den slags, er vi nødt til at tage det alvorligt, og derfor har spillerne haft mulighed for at fortælle, hvordan de oplever tingene her i klubben. De kan dog heller ikke genkende det billede, der bliver tegnet i avisen, og derfor har der hele vejen rundt været opbakning til cheftræneren, og det havde jeg også forventet, siger Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Episoden, hvor Marc Pedersen gik ind fra en træning, handlede ifølge Marc Pedersen ikke om utilfredshed med træneren.

- Det er korrekt, at jeg er gået ind fra en træning, men det var på en dag, hvor jeg var sløj og mentalt ramt af personlige årsager, og jeg sad også over de næste to dage. Jeg beklagede samme dag til Claus, og så var den sag egentligt ude af verden for vores vedkommende, siger Marc Pedersen til klubbens hjemmeside.

Klubben skriver i øvrigt, at episoden fandt sted efter 3-0-sejren over Vejle og ikke efter kampen mod Nordsjælland.

De øvrige episoder affejes.

Marc Pedersen forklarer, at han valgte at trække en ekstra mand ned i forsvaret mod Nordsjælland, men at det falder ind under hans beføjelser som anfører.

Kees Luijckx forklarer, at han nogle gange har sagt ting til holdkammerater og træner, men at det har været almindelig frustration i et omklædningsrum.

Sportschefen holdt samtaler med spillerne efter meldinger om uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce