SønderjyskE-træner inden AGF-kamp: Kampen bliver afgjort på de små detaljer

Claus Nørgaard tror, kampen mod AGF kan blive afgjort på marginaler. Det bøvlede SønderjyskE med i efteråret, så holdet har trænet på at få marginalerne over på holdets side.(Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018)

SønderjyskE-træner inden AGF-kamp: Kampen bliver afgjort på de små detaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver en tæt kamp mod AGF, tror SønderjyskE-træner Claus Nørgaard. Derfor kommer de små marginaler til at afgøre, hvem der vinder.

OPTAKT: Kampen mod AGF mandag aften bliver en lige kamp, tror SønderjyskE-træner Claus Nørgaard. Som de fleste kampe i superligaen er.

- Det bliver en tæt og intens kamp, og det bliver afgjort på små detaljer, siger Claus Nørgaard.

I løbet af efteråret havde SønderjyskE mange tætte kampe, men holdet havde svært ved at få tippet kampen over til dets fordel.

- Vi har arbejdet med at få de små ting til at tippe over til os. Kynisme kalder mange det. I efteråret havde vi mange tætte kampe, som vi ikke vandt, så vi har snakket om, hvordan man vender det, siger han.

Det viste sig i kampen mod FC Nordsjælland, hvor Kees Luijckx forsøgte med et skud fra midten af banen.

- Man scorer i hvert fald ikke, hvis man ikke tager chancen. Som når Kees (Luijckx red.) sparker på mål fra egen halvdel. Der savner jeg lidt, at man tør tage muligheden, jagte chancen, siger han.

Fakta
FODBOLD, superligaenKl. 19 AGF-SønderjyskE

Mulig startopstilling(4-1-4-1) Mielitz- Gartenmann, Jonsson, Luijckx, Marfelt- Kroon, Rømer, Zimling, Ekani, "Greko" Jakobsen- Uhre

Truppen: Jeppe Simonsen, Marc Pedersen, Søren Frederiksen og Sakari Mattila

JV tipper: 1-1

Omstillinger skal stoppes

AGF har ikke haft en god sæson indtil videre, men Claus Nørgaard kan se forbedringer hos aarhusianerne, der startede forårssæsonen med en 1-0 sejr over Hobro.

- Det er et godt omstillingshold. Jeg synes, at det har fået Nielsens DNA henover vinterpausen. Holdet har en god, afklaret organisation og en plan offensivt, siger han.

AGF har hurtige, vævre spillere som Tobias Sana og Jakob Ankersen, og derfor skal SønderjyskE passe på AGF's omstillinger.

- Vi skal forsvare os godt og tålmodigt, og vi skal lukke ned for deres omstillinger, siger Claus Nørgaard.

SønderjyskE-træner inden AGF-kamp: Kampen bliver afgjort på de små detaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce