SønderjyskE tager profilerne med til pokalfodbold

Victor Mpindi Ekani er en af de unge spillere, der formentlig får masser af spilletid, når SønderjyskE møder GVI i pokalturneringen tirsdag. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017)

SønderjyskE tager profilerne med til pokalfodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der venter modstand fra danmarksserien, når SønderjyskE tager hul på pokalturneringen tirsdag mod Gentofte-Vangede Idrætsforening. Holdet bliver et miks af bærende kræfter og spillere, der hungrer efter at få spilletid.

Fodbold: Når SønderjyskE tirsdag aften spiller sin første kamp i sæsonens pokalturnering, bliver det ikke med rent reservehold, selvom holdet på den anden banehalvdel spiller i danmarksserien.

At dømme efter mandagens træning kommer startopstillingen til at byde på en blanding af nogle af de bærende superligaspillere og yngre spillere, som ikke har fået meget spilletid endnu i sæsonen.

Victor Mpindi Ekani og Rasmus Vinderslev ligner startere på midtbanen.

- Ekani er en spændende spiller, som har stort potentiale. Det samme har Rasmus Vinderslev. Vi har noget talent i vores unge spillere, siger træner Claus Nørgaard.

Derudover tyder det på, at spillere som Johan Absalonsen, Marc Pedersen, Søren Frederiksen og Christian "Greko" Jakobsen starter på banen. At modstanderen spiller i danmarksserien betyder ikke, at man tager let på tingene.

- Vi vil bruge vores trup og bruge den bredde, vi har. Det er ikke for at nedprioritere kampen, men vi har en god, bred trup, og der er fin konkurrence. Vi kan bruge nogle af dem, der står og tripper for spilletid, siger Claus Nørgaard.

Optakt
Fodbold, pokalturneringen17.15: Gentofte-Vangede Idrætsforening - SønderjyskE

JV's bud på startopstillingen:

Lukas Fernandes - Jeppe Simonsen, Marc Pedersen, Eggert Jonsson, Joao Pereira - Johan Absalonsen, Victor Mpindi Ekani, Rasmus Vinderslev, Christian "Greko" Jakobsen - Søren Frederiksen, Mads Hvilsom

JV tipper: 0-4

En sejr er det vigtigste

Når truppen, som SønderjyskE tager med til kampen, er så stærk, som den er, handler det om, at sejren er det vigtigste.

- Det vigtigste er at få en sejr og komme videre i pokalturneringen, siger Claus Nørgaard.

Indtil nu har SønderjyskE kun vundet to kampe i superligasæsonen, og selvom det blandt andet skyldes, at holdet i nogle af de kampe har misbrugt for mange muligheder, så fokuserer Claus Nørgaards meget på defensiven.

- Vi har lukket 1,25 mål ind per kamp, og det er lidt for meget. For at gøre det nemmere for os selv, skal vi lukke færre mål ind, siger han.

I offensiven arbejder holdet på at blive mere effektive og skarpe.

- Vi prøver at pudse alle detaljer af, komme ned i dybden og få nogle succeser, siger Claus Nørgaard.

Tirsdag aften burde der være mulighed for at få både mål og succes i Gentofte.

SønderjyskE tager profilerne med til pokalfodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce