SønderjyskE tæt på sommerferie


SønderjyskE tæt på sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE kan fortsat nå fjerdepladsen og komme i Europa, men pilen peger den modsatte retning efter syv nederlag i 11 forårskampe.

SUPERLIGA: Skal ferien gå til Maribo, Mallorca eller Maldiverne?

SønderjyskE-spillerne kan godt begynde at finde rejsekatalogerne frem og spekulere i, hvor sommerferien skal gå hen - og denne gang er der ikke risiko for, at de skal aflyse ferien, fordi de skal ud at spille europæisk fodbold.

Jo, teoretisk kan SønderjyskE godt nå fjerdepladsen, der giver en playoff-kamp mod superligaens nummer syv om Danmarks sidste, europæiske billet, men det er slet ikke i de baner, sønderjyderne skal tænke.

SønderjyskE har tabt syv af de 11 kampe i foråret, og pilen peger nedad for SønderjyskE, og efter seks slutspilskampe uden en eneste sejr - blot ét point er det blevet til - er det egentligt utroligt, at sønderjyderne ikke er blevet distanceret mere, end de er i mesterskabsslutspillet.

Søndag i Lyngby var det meget gråt i gråt, og da det hele sluttede, gik det som det plejede - forstadskøbenhavnerne vandt for fjerde gang ud af fire mulige over SønderjyskE. De 12 point kunne gøre en verden til forskel for sønderjyderne.

Kampen i tal
Lyngby BK-SønderjyskE 2-0 (0-0)1-0 Jeppe Brandrup (53.), 2-0 Kim Ojo (80.)

Advarsler

LBK: Kim Ojo (15.), Jeppe Brandrup (23.), Jesper Christjansen (70.)

SE: Ramon Rodrigues (82.)

SE's hold: Lukas Fernandes - Ramon Rodrigues, Pierre Kanstrup, Matthias Maak, Nicholas Marfelt - Nicolaj Madsen - Christian Jakobsen (76./Jeppe Simonsen), Marcel Rømer (68./Philip Zinckernagel), Troels Kløve, Johan Absalonsen - Mikael Uhre

Tilskuere: 2.386

Skævt indlæg gik i mål

Det lignede ellers længe en kamp, hvor SønderjyskE godt kunne få noget med hjem til Haderslev, uden at de sådan for alvor foldede sig ud. Men 0-0 havde også været et fint resultat i forhold til at holde liv i håbet om en fjerdeplads - men den slags er så svært at budgettere med.

Det var da også på noget af en tilfældighed, at Lyngby bragte sig i front. Små ti minutter inde i anden halvleg bankede Jeppe Brandrup den ind fra en spids vinkel - målscoreren indrømmede selv, at det var tænkt som et indlæg.

Føringen gav hjemmeholdet momentum, og SønderjyskE havde igen svært ved at spille sig frem til de helt store muligheder. Det var tæt på, da Mikael Uhre smart spillede Johan Absalonsen fri bag om bagbenet, men Jesper Hansen i Lyngby-målet var hurtigt ude at blokere skuddet.

Lyngby udnyttede, at SønderjyskE var nødt til at åbne mere op, og da Kim Ojo scorede til 2-0 med ti minutter igen, var der ingen grund til at argumentere imod, at den sejr sådan set var fortjent nok, som kampen udviklede sig.

Ingen forventninger

Sønderjydernes drømme om bronze og Europa Cup er da også blevet sat lidt på standby efter den pauvre resultathøst i slutspillet.

- Hvis vi var underdogs før, er vi det da i endnu højere grad nu, sagde Marcel Rømer efter kampen.

- Jeg håber, at vi kan spille mere frit nu. Vi har nok ikke de store forventninger fra omverdenen længere, men vi skal til at spille og gøre det bedre. Ikke kun over for omverdenen, men vi skylder også os selv en bedre præstation.

- Mod Brøndby i sidste uge var det rigtig godt, og det var utur, at vi ikke fik tre point, og det skal vi se igen. Der mangler lige fem-ti procent i forhold til det, men jeg synes alt i alt, at attituden var god, og vi var ok i duellerne, men vi skaber simpelt hen for lidt, sagde Marcel Rømer.

SønderjyskE-træner Claus Nørgaard tænker heller ikke på medaljer og Europa.

- Vores fokus er på, at vi skal møde FC Midtjylland næste gang og se, hvad vi kan gøre for at vinde den. Det er fokus, når vi ikke har vundet seks kampe i træk. Så kan man ikke tillade sig at tro på hverken medalje eller europæisk fodbold, sagde SønderjyskE-træneren.

SønderjyskE tæt på sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce