SønderjyskE skal forklare anførers antydninger

Marc Pedersen er kommet i søgelyset for en række udtalelser efter kampen mod FCK. Foto: Ole Nielsen

SønderjyskE skal forklare anførers antydninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldens Disciplinærinstans har bedt om en redegørelse fra SønderjyskE efter anfører Marc Pedersens udtalelser efter kampen mod FCK.

FODBOLD: SønderjyskE-anfører Marc Pedersen er havnet i fedtefadet efter et interview efter søndagens kamp mod FCK i Parken i København.

Efter kampen, som SønderjyskE tabte 2-3, kom Marc Pedersen med en række udtalelser, der dårligt kan tolkes som andet end en kritik af kampens dommer, Jakob Kehlet.

- Jeg synes, det var et klamt nederlag. Det er ulækkert, at man skal komme herind (i Parken, red.) og være godt med og komme foran, og så er der nogen, der sørger for, at spillet nok skal vende, sagde Pedersen blandt andet ifølge bt.dk.

- Når det ene hold får det hele serveret, så er det svært at komme med et modsvar, for det er den eneste, vi ikke kan dække op, lød det også fra Marc Pedersen.

JydskeVestkysten har i skrivende stund forgæves forsøgt at få en kommentar fra SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen. Vi ville gerne have spurgt sportschefen, hvad han synes om anførerens udtalelser og om, hvordan han tolker dem. Vi ville også gerne have spurgt ham, om det får nogle disciplinære konsekvenser for anføreren internt i klubben, hvis han dømmes for at bringe spillet i miskredit.

JV har ligeledes forgæves forsøgt at få en kommentar fra Fodboldens Disciplinærinstans.

Fakta
Sønderjyde færdig i FinlandDen tidligere SønderjyskE-spiller, Casper Olesen, fik kun en enkelt måned i finsk fodbold. Offensivspilleren meddeler over for bold.dk, at han har fået ophævet sin kontrakt med Helsinki IFK fra den næstbedste række. Han leder nu efter en ny klub i Danmark.

Afgørelse i denne uge

Formanden for Fodboldens Disciplinærinstans, advokat Jens Hjortskov, siger til Ekstra Bladet, at han forventer, at sagen bliver afsluttet i denne uge.

SønderjyskE spiller lørdag hjemme mod Hobro i superligaen. Fodboldens Disciplinærinstans kan - hvis de finder Marc Pedersen skyldig i at bringe spillet i miskredit - dømme ham med karantæne eller bødestraf.

Anføreren har spillet samtlige kampe for SønderjyskE i denne sæson. Pedersen er sammen med forsvarskollega Kees Luijckx og målmand Sebastian Mielitz de eneste SønderjyskE-spillere, der har spillet fuld tid i denne sæson.

Med mindre Pedersen får karantæne som følge af kommentarerne efter FCK-kampen, er han klar til at gå forrest ind mod Hobro lørdag eftermiddag. Han har blot fået det ene gule kort, han fik mod netop FCK.

SønderjyskE skal forklare anførers antydninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce