SønderjyskE mangler de få hollandske centimeter

Mart Lieder mente, han skulle have haft et straffespark i nederlaget på 0-2 mod AGF. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

SønderjyskE mangler de få hollandske centimeter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mart Lieder var tæt på et par gange, men hollænderen manglede marginalerne for at bryde omkring 400 SønderjyskE-minutter uden scoring i superligaen.

SUPERLIGA: Mart Lieder kunne ikke bryde den SønderjyskE måltørke, da hjemmeholdet i Haderslev tabte 0-2 mod AGF.

To gange var han tæt på. Først kom han for sent frem til et godt indlæg fra Christian "Greko" Jakobsen, og senere ramte han stolpen. Og så følte han sig snydt for et straffespark, da AGF's Niklas Backman kom kurende bagfra i feltet og fik bolden fra hollænderen.

- Jeg synes, der var straffe. Han tacklede mig bagfra, før bolden kom, mente Lieder efterfølgende.

Angriberen ligner stadig den mand, der skal finde målet for sønderjyderne, og med et skud på stolpen kan man dårligt fortænke ham i at tale om manglende medvind.

- Vi er lidt uheldige. Vi fik skabt nogle gode muligheder, men vi mangler at score på chancerne. Måske skal vi også være lidt hurtigere til at slå indlæggene, mente Lieder, der så sit stolpeskud som en scoring.

- Jeg troede den gik ind, sagde han.

Mart Lieder tror fuldt og fast på, at SønderjyskE kan vende modgangen.

- Vi skal bare holde sammen, og så skal vi spille som i anden halvleg, sagde angriberen.

Problemer med at score

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm fik altså ikke en sejr i sin første hjemmekamp i Haderslev.

- Grundlæggende har vi et problem med at score mål, og det var også et problem, man havde, inden man lukkede efteråret. Nu har vi ramt træværket tre gange og været tæt på et par straffespark og har domineret de første to kampe, men vi må også erkende, at fodbold bliver afgjort af mål, og den evne besidder vi ikke lige i øjeblikket, erkendte Riddersholm.

- Når vi samtidig lukker ærgrelige mål ind i begyndelsen af første halvleg som i dag, så gør vi det svært mod et kompetent AGF-mandskab, som forsvarer med stort hjerte, og selv om vi har dominans i spil og chancer, må vi give dem cadeau for at krige den hjem, sagde træneren.

- Vi må konstatere, at måltavlen lyver ikke.

Og statistikken viser, at SønderjyskE har tabt årets første to superligakampe med 0-2. Næste chance for at komme på tavlen er næste fredag ude mod AaB.

SønderjyskE mangler de få hollandske centimeter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce