SønderjyskE-fans må pænt vente i spænding

Kees Luijckx er en poulær mand i SønderjyskE. Hans nuværende kontrakt udløber til sommer. Foto: Henning Bagger / Scanpix

SønderjyskE-fans må pænt vente i spænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollandske Kees Luijckx er en af SønderjyskE's absolutte profiler, men det er endnu ikke afgjort, om den rutinerede midterforsvarer fortsætter i klubben efter sommerferien.

FODBOLD: På et fodboldhold er samtlige 11 spillere vigtige, men der er alligevel bare spillere, som lige er lidt vigtigere end de fleste andre.

Og sådanne spillere vil klubberne som regel gøre en hel del for at holde på, hvis de da ellers har muligheden.

Sådan er situationen omkring hollandske Kees Luijckx i SønderjyskE. Han er en dygtig fodboldspiller, han arbejder hårdt, han er ærgerrig, og han er et meget sympatisk menneske. Ganske enkelt prototypen

I forbindelse med SønderjyskE's træningslejr i Tyrkiet har Luijckx og sportschef Hans J. Haysen talt om fremtiden. Skal det velfungerende fortsætte, eller er det slut til sommer?

- Det er det, vi er ved at finde ud af. Vi har fået talt godt om tingene, og jeg fornemmer da på ingen måde, at det er urealistisk, at vi kan lande en ny aftale med Kees Luijckx.

- Vi skal have lavet en afstemning af forventningerne, når vi kommer hjem. Vi har sagt til hinanden, at vi helst skal nå frem til en konklusion inden for et par uger eller noget i den stil. Men det er klart, at Kees er en god mand for os, og vi håber selvfølgelig, at vi finder en løsning, siger sportschef Hans J. Haysen.

Mand med ambitioner

Kees Luijckx, der debuterede for SønderjyskE i september 2015 og står noteret for 62 superligakampe, er en mand med ambitioner, og han håber, at SønderjyskE har modet til at skrue en smule op for ambitionerne.

- Jeg siger ikke, at vi skal vinde sølv igen, men vi skal længere op i superligaen. Vi skal have bygget på, og for mig handler det om, at vi tør sætte barren lidt højere. Hvis det også er et realistisk scenarie for SønderjyskE, er fundamentet for en god snak mellem sportschefen og jeg bestemt tilstede, siger Kees Luijckx.

SønderjyskE-fans må pænt vente i spænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce