SønderjyskE er tæt på offensiv forstærkning

Glen Riddersholm kan se frem til mere ammunition i offensiven. SønderjyskE er tæt på en aftale med en offensiv forstærkning. Foto: Jacob Schultz

SønderjyskE er tæt på offensiv forstærkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE er tæt på en aftale med en ny offensivspiller. Sportschef Hans Jørgen Haysen kigger også efter en tredje målmand. Der skal dog ikke handles mere, end at der er plads til, at klubbens unge kan få spilletid.

SønderjyskE: Inden længe kan SønderjyskE sandsynligvis præsentere et nyt navn.

Klubben er tæt på en aftale med en offensiv tilføjelse til truppen, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen.

Han vil ikke komme nærmere ind på, hvem det drejer sig om, men han afslører dog, at det er en forstærkning.

- Det er det i hvert fald i mine øjne, siger han.

SønderjyskE's foretrukne på kanterne var i efteråret Alexander Bah og Johan Absalonsen. Førstnævnte kommer sandsynligvis til at misse de første måneder af forårssæsonen med en brækket ankel, og Absalonsen var skadet i perioder af efteråret. Derfor har SønderjyskE følt sig nødsaget til at handle.

I øjeblikket træner Absalonsen fuldt med.

Måske vender Charles-Cook tilbage

Den engelske målmand Reice Charles-Cook var reserve for Sebastian Mielitz i de sidste tre måneder af 2018. Hans kontrakt løb kun indtil årets udgang, og den kontrakt har SønderjyskE ikke ønsket at forlænge. I hvert fald ikke foreløbigt.

Det er ikke umuligt, at 24-årige Charles-Cook vender tilbage. SønderjyskE er i gang med at undersøge markedet for, om der er bedre muligheder. Klubben ønsker at supplere førstevalget Mielitz og unge Victor Smedsrud med en tredje keeper.

Charles-Cook har præsteret på et niveau, hvor han godt kan fungere som reserve, men altså ikke bedre end at SønderjyskE tror på, at man kan finde et bedre alternativ.

Plads til unge

I øjeblikket tæller SønderjyskE's trup 25 spillere, efter at Anders Egholm og Simon Poulsen har stoppet karrieren. Det er nogenlunde den størrelse, sportschef Hans Jørgen Haysen gerne vil holde den på.

- På et tidspunkt var vi oppe på 30 spillere, og det skal vi ikke igen. Der skal være plads til, at vi kan få nogle unge op på superligaholdet, ligesom vi har gjort med Peter Christiansen. Ham tror vi meget på, siger han.

Med i den beregning er altså, at nogle nye spillere kommer ind, mens andre spillere sandsynligvis forlader truppen senest til sommer.

Både Ramon Rodrigues og Silas Songani er en del af truppen nu, men begge har været langt fra spilletid i efteråret. Silas Songani har været udlejet i de seneste sæsoner. Deres kontrakter udløber til sommer.

SønderjyskE er tæt på offensiv forstærkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce